Lindegaard: Jeg har ikke mere at gøre i West Bromwich

Lejeaftalen med Preston udløber snart, men Anders Lindegaard vil ikke retur til West Bromwich i Premier League

Anders Lindegaard har kontrakt med West Bromwich for den næste sæson også, men han tror ikke på, at han vender tilbage til klubben. (Foto: AP)
Anders Lindegaard har kontrakt med West Bromwich for den næste sæson også, men han tror ikke på, at han vender tilbage til klubben. (Foto: AP)

Landsholdets målmandsreserve Anders Lindegaard kan ikke se sig selv vende tilbage til West Bromwich i Premier League.

Den 32-årige keeper blev i februar udlejet til Preston North End i den næstbedste engelske fodboldrække, efter at han var degraderet til tredjevalg i West Bromwich bag Ben Foster og Boaz Myhill.

- Jeg kan ikke se mig selv vende tilbage til West Bromwich, og jeg tror ikke, at de ser mig komme tilbage.

- Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle ende sådan. Det skulle da lige være fordi, at vi har en kontrakt, vi skal respektere, siger Lindegaard til Sky Sports.

Se også: Lindegaard erkender: Forlod United for sent

Danskeren har lidt mere end et år tilbage af sin kontrakt med West Bromwich, der ligesom danskeren er interesseret i at finde en løsning.

- De har været positive i hele processen om, hvad der skal ske næste sæson, hvad enten det er her eller et andet sted. Jeg kan ikke se mig selv tilbage i klubben, siger Lindegaard.

Fremtiden kan ligge i Preston North End, hvor han i øjeblikket er førstevalg.

- Det er helt sikkert en mulighed. Vi er i dialog omkring det, og vi nærmer os hinanden. Det er en god mulighed, siger danskeren.

Se også: Lindegaard får ros efter clean sheet i debut

For nylig blev Anders Lindegaard indkaldt som erstatning på landsholdet, da Brøndbys Frederik Rønnow måtte trække sig forud for en venskabskamp mod Skotland.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere