Liverpool-legende takker Ekstra Bladets læsere

- I må have nogle kloge læsere, griner Ian Rush, da han får at vide, at brugerne her på sitet har kåret ham til alle tiders største Liverpool-spiller

Ian Rush, der her jubler over en af sine 346 scoringer for Liverpool, takker Ekstra Bladets læsere for at have kåret ham til alle tiders største spiller i Anfield-klubben. (Foto: John Giles/AP)
Ian Rush, der her jubler over en af sine 346 scoringer for Liverpool, takker Ekstra Bladets læsere for at have kåret ham til alle tiders største spiller i Anfield-klubben. (Foto: John Giles/AP)
Følg Engelsk fodbold

Da Steven Gerrard et par dage inde i det nye år annoncerede, at han ville forlade Liverpool ved sæsonens afslutning, igangsatte vi straks en afstemning her på ekstrabladet.dk. For mente vores brugere egentlig, at 'Captain Fantastic' er den største spiller i Liverpool Football Clubs historie, eller var der trods alt nogen af fortidens helte, der havde sat endnu større fodaftryk i klubben?

Efter et par dage lukkede vi afstemningen. Da havde flere end 10.000 brugere givet deres besyv med, og Gerrard var da også særdeles værdsat, idet han endte på afstemningens andenplads. Som den årvågne læser nok kan regne ud, blev Gerrard med andre ord overgået af en af Liverpools tidligere storspillere.

Debatten raser: Er Gerrard overhovedet den største?

Navnet er Ian Rush og den 53-årige walisiske målkonge var torsdag i København i forbindelse med annonceringen af det nye samarbejde mellem 'Nivea Men' og Liverpool FC. Her fortalte vi Ian Rush om afstemningsresultat og tidernes mest scorende Liverpool-spiller - 346 mål blev det til for Anfield-klubben - udtrykte stor taknemmelighed over for brugernes valg her på ekstrabladet.dk.

- I må havde nogle klogere læsere, siden de åbenbart husker mig for, at jeg ikke bare kunne score mål, men faktisk også var en udmærket fodboldspiller, lyder det med et grin fra Ian Rush, inden han bliver mere alvorlig.

- Det, at folk stadig husker mig 19 år efter min sidste kamp for Liverpool, det er det største og faktisk helt utroligt. Når folk i dag beder om min autograf, så bliver jeg rørt.

Gerrards exit: Liverpools næstbedste nogensinde

- Jeg scorede mange mål, men det er altså 19 år siden, jeg sluttede i Liverpool. At folk stadig husker mig, faktisk i hele verden, gør mig ufattelig stolt.

- Hvem ville du selv have stemt på, hvis du skulle være med til at kåre Liverpools største spiller gennem historien?

- Jeg ville nok have stemt på Kenny Dalglish, som jeg havde et perfekt partnerskab med på banen, men nu var det altså mig, der scorede de fleste af målene og det er det, fodbold i sidste ende handler om.

- Jeg skulle sådan set bare stå på det rette sted på det rette tidspunkt. Det var jeg god til. Måske var jeg født til det, siger Ian Rush, inden han lukker emnet med ønsket om at sende en hilsen til alle dem, der stemte på ham i Ekstra Bladets afstemning.

Det være hermed gjort.

Ian Rusk i sin storhedstid - her i sensommeren 1985 i duel med Newcastles John Andersson. (Foto: All Over)
Ian Rusk i sin storhedstid - her i sensommeren 1985 i duel med Newcastles John Andersson. (Foto: All Over)
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT