Liverpool-manager: Han kan afløse Gerrard

Jordan Henderson har kvaliteterne til at træde i kaptajnens store fodspor, mener Liverpools manager Brendan Rodgers

Jordan Henderson kan afløse Steven Gerrard, mener Brendan Rodgers (Foto: AP)
Jordan Henderson kan afløse Steven Gerrard, mener Brendan Rodgers (Foto: AP)

Jordan Henderson er manden, der kan udfylde det gigantiske tomrum efter Steven Gerrard, mener Liverpools manager Brendan Rodgers.

Den 24-årige midtbanespiller har blomstret under Rodgers regeringstid og har tilsyneladende oparbejdet masser af kredit.

- Jeg mener, at han har alle nødvendige lederegenskaber. Det er derfor, jeg har gjort ham til vice-anfører. Og han kunne ikke have nogen større anfører end Steven at lære jobbet af. Det gjorde han også allerede før, han blev vice-anfører, siger Rodgers.

For Steven Gerrard blev beslutningen om at forlade Liverpool taget, da manager Brendan Rodgers besluttede at anføreren ikke skulle spille alle kampe. (Foto: AP/Phil Noble) Premier League Gerrard taler ud: Rodgers drev mig væk

- Så når den dag kommer, hvor Steven rejser, så føler vi, at der er en, der kan tilbyde de samme evner og den samme klogskab, selvom Jordan er en anden type spiller.

Steven Gerrard annoncerede forleden, at han forlader Liverpool til sommer, hvor den 34-årige Captain Fantastic dribler til amerikansk fodbold. Men generelt frygter Brendan Rodgers ikke at komme til at mangle lederskab i sin trup.

Steven Gerrard siger farvel til Liverpool efter mere end 25 år i klubben. (Foto: AP) Premier League Ingen tvivl i USA: Her er Gerrards nye klub

- Vi har spillere, der er ivrige og sultne efter at udvikle sig. Jeg ser også leder-kvaliteter i en ung Raheem Sterling. Han er en fyr, det vil blive ved med at udvikle sit verdensklasse-talent.

- Og vi har flere ledertyper i omklædningsrummet, der forhåbentlig vil træde frem og vokse sig til den type kaptajn, som et succesrigt hold har brug for.

José Mourinho og Chelsea kom sikkert videre i turneringen. (Foto: AP) Chelsea Den var ny: Mourinho undskylder overfor dommeren

Liverpool spiller i aften FA Cup mod AFC Wimbledon på udebane.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer