Annonce:
Annonce:

Liverpool sendt ud af FA Cuppen efter sent drama

Den forlængede spilletid var få sekunder fra at være forbi, da West Hams Angelo Ogbonna steg til vejrs og sikrede sit hold sejren med en scoring til 2-1

West Ham sendte tirsdag aften Liverpool ud af den engelske FA Cup. Det krævede en scoring til 2-1 til allersidst i den forlængede spilletid. (Foto: AP)
West Ham sendte tirsdag aften Liverpool ud af den engelske FA Cup. Det krævede en scoring til 2-1 til allersidst i den forlængede spilletid. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

West Ham er klar til ottendedelsfinalerne i den engelske FA Cup. I fjerde runde måtte holdet ty til forlænget spilletid for at slå storklubben Liverpool med 2-1.

Der var i forvejen tale om en omkamp, efter den første kamp i Liverpool var sluttet 0-0.

Længe så opgøret ud til at skulle finde sin vinder i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, men i overtiden af den forlængede spilletid steg West Hams Angelo Obinze Ogbonna til vejrs og headede sejrsmålet ind.

Det blev en chancerig kamp mellem West Ham samt Liverpool, der stillede reservepræget op tilsat stjerner i manglende kampform. Det resulterede i en jævnbyrdig forestilling.

En jævn første halvleg sluttede med et højdepunkt, da West Ham kom foran 1-0 efter 45 minutter. Efter et gennembrud i venstre side endte bolden i modsatte side af feltet hos Michail Antonio, der flot beherskede bolden ind i målhjørnet.

Annonce:

Midtjysk juvel: Han sagde nej til Liverpool

Det fik Liverpool til at sætte i angreb straks fra anden halvlegs begyndelse. Bare to minutter var gået, da Christian Benteke fremtvang et frispark lige uden for straffesparksfelt.

Philippe Coutinho sparkede helt fladt, og da flere West Ham-spillere i forsvarsmuren hoppede, strøg bolden i mål til 1-1.

Liverpools brasilianer fik comeback efter en skadesperiode og holdt til 60 minutter på banen, inden han lod sig erstatte med Daniel Sturridge, som ligeledes har været ukampdygtig i en længere periode.

I den resterende del af kampen virkede begge hold opsat på at afgøre kampen inden for ordinær spilletid, men da begge hold savnede skarphed på flere store chancer, var den forlængede spilletid uundgåelig.

I første halvleg af denne fik Christian Benteke en friløber, men Liverpool-angriberen afsluttede lige på målmand Darren Randolph.

Annonce:

Holdene havde så småt indstillet sig på straffesparkskonkurrence, da West Ham fik en sidste mulighed for at øse bolden ind i feltet. Her dukkede Angelo Obinze Ogbonna op bagest i feltet og headede bolden ind i modsatte side af målet.

I ottendedelsfinalen skal West Ham nu møde Blackburn fra den næstbedste række på udebane.

Liverpool-tilhængernes store protest ser ud til at lykkes

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: