Liverpool-spiller sigtet for overfald

Liverpools højre-back Jon Flanagan er blevet sigtet for overfald af Merseyside Politi, oplyser Sky Sports

Engelske medier oplyser, at Liverpools højre-back Jon Flanagan er blevet sigtet for 'common assault'. Foto: Jon Super/AP
Engelske medier oplyser, at Liverpools højre-back Jon Flanagan er blevet sigtet for 'common assault'. Foto: Jon Super/AP

Liverpool FC’s 24-årige forsvarsspiller Jon Flanagan er blevet sigtet for overfald af Merseyside Politi efter en hændelse fredag morgen den 22. december i centrum af Liverpool.

En talsmand fra det lokale politi udtaler ifølge Sky Sports:

- Merseyside Politi kan bekræfte, at 24-årige Jonathan Patrick Flanagan fra Cressington i Liverpool er blevet sigtet for ’Section 39 common assault’ (svarende til simpel vold, red.) efter en hændelse på Duke Street i centrum af Liverpool omkring klokken 03.20 fredag morgen 22. december.

- Han er blevet løsladt på betinget kaution og vil fremstå i Liverpool City Magistrates’ ret 2. januar 2018.

Den engelske Premier League-klub har accepteret sigtelsen og udsendt følgende pressemeddelelse ifølge Independent:

- Klubben er blevet gjort opmærksom på en påstået hændelse, som involverer et medlem af førsteholdstruppen. Men vi vil ikke kommentere sagen yderligere, mens den stadig er i gang ved de relevante instanser.

Flanagan steg op gennem Liverpools akademi og fik sin førsteholdsdebut tilbage i 2010/11-sæsonen.

Britens udvikling er dog siden hen blevet ødelagt af skader. Sidste sæson fik han ti kampe for Burnley, inden hans lån ophørte, og han røg tilbage til Anfield.

Efter overfald: Manchester United vil søge råd hos Liverpool