Makienoks mareridt slut?

Simon Makienok kan være på vej til Championship-klubben Charlton, der vil hente den tårnhøje angriber på en lejeaftale

Simon Makienok her i sin glansperiode. (Foto: Jens Dresling)
Simon Makienok her i sin glansperiode. (Foto: Jens Dresling)

Det har været lidt af et siciliansk mareridt siden Simon Makienok skiftede den trygge tilværelse i Brøndby ud med den italienske Serie A-klub Palermo, der betalte mere end 30 millioner kroner for den ranglede angriber sidste sommer.

Men nu ser det ud til, at mareridtet er slut - i hvert fald for en stund.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er sicilianerne blevet enige med den engelske Championship-klub, Charlton om en et-års lejeaftale, der indeholder en købsklausul, når den løber ud næste sommer.

Simon Makienok i aktion for Palermo mandag aften (Foto: ANSA) Italiensk fodbold Makienoks nye kaos-tilværelse: Allerede ballade i Palermo

Den engelske avis skriver, at lejeaftalen vil blive endelig bekræftet senere denne uge.

Hvis handlen går i hus, må man håbe for den danske angriber, at han får lidt mere spilletid end i den forgangne sæson.

Det er nemlig blot blevet til spilletid i fire kampe for Palermo, og det er ikke lykkedes ham at få netmaskerne til at blafre en eneste gang.

Kritikken har derfor heglet ned over Makienok og både klubbens præsident Maurizio Zamparini og chef-træner Beppe Iachini har bestemt ikke holdt sig tilbage med at kritisere ham offentligt.

Ifølge Simon Makienoks chef, Palermo-præsidenten Maurizio Zamparini, er danskeren ikke faldet til på Sicilien, hvor han ellers har konen, Ibi Støving, ved sin side. (Foto: Anthon Unger) Italiensk fodbold Klubpræsident vil have Makienok ud

- Han mangler niveauet og kendskab i forhold til de bevægelser og den boldbesiddelse, vi har i vores type fodbold, sagde Beppe Iachini i december måned, hvor også præsidenten var ude med en harsk kritik

- Han er ikke faldet til. Han har også problemer med sin kone (Ibi Makienok, red.), det er derfor, de vil væk, udtalte Zamparini, der dog i samme ombæring kaldte ham en god spiller.

På det seneste har rygterne om et Palermo-exit for alvor taget til. I sidste uge meldte hollandske Zwolle sig bag på banen, efter de i den forgangne sæson sensationelt havde spillet sig til en sjetteplads i den bedste hollandske række.

Simon Makienok kan være på vej til Holland. (Polfoto) Holland Hollandsk sensation jagter Simon Makienok

39 kommentarer
Vis kommentarer