Manchester United kræver 240 mio. kr. for Fellaini

Den store belgier er en eftertragtet herre, og angiveligt har der allerede været bud efter ham

Tæt på en kvart milliard forlanger Manchester United for manden med mikrofonhåret (Foto: Rui Vieira / AP)
Tæt på en kvart milliard forlanger Manchester United for manden med mikrofonhåret (Foto: Rui Vieira / AP)

Manchester United og Marouane Fellaini har ikke været det match, som mange håbede. Selvom det ikke betegnes katastrofalt, vil det langt fra betegnes som succesfuldt heller.

Nu tyder noget på, at den offensive midtbanespiller kan være på vej væk fra klubben. Ifølge Sunday Mirror, så har AC Milan nemlig angeiveligt taget kontakt til Manchester United med henblik på en aftale for Marouane Fellaini.

Se også: Manchester United ønskespillere koster 3,6 milliarder

AC Milan var dog i den aftale mest interessede i den belgiske offensivspiller på en lejeaftale, og sådan vil United ikke lade ham slippe.

Den engelske storklub vil dog gerne slippe spilleren for en transfersum, men her kræver United 240 mio. kr. for belgieren - altså blot 35 mio. kr. mindre end, hvad de selv betalte for ham.

Det er derfor usandsynligt at Milan hentet Fellaini, da det er tvivlsomt, om de kan finde så meget kapital til en spiller. Mirror melder dog, at de i det mindste vil prøve.

Se også: Officielt: Manchester United henter Januzaj hjem

Der var store forventninger til belgieren, da han kom til Old Trafford. Og manden med mikrofonen fik endda sin egen dans.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere