Mareridt-træner mobber ungdomsspiller: 'Mor, få mig væk herfra'

Et forældrepar har indgivet en officiel klage over ungdomstræner i Cardiff og tidligere landsholdsprofil, Craig Bellamy

Inden han overtog trænergerningen på ungdomsholdet i Cardiff, var Bellamy spiller i klubben. Foto: PA Photos
Inden han overtog trænergerningen på ungdomsholdet i Cardiff, var Bellamy spiller i klubben. Foto: PA Photos

Da walisiske Craig Bellamy turnerede rundt på alverdens fodboldbaner, var det ikke usædvanligt, at han trak de store overskrifter. På godt og ondt.

Og nu er den gal igen. Manden, der til dagligt træner Cardiff Citys u-18-hold, bliver nemlig anklaget for at have mobbet og skræmt en engelsk ungdomsspiller i sådan en grad, at denne nu træner med en anden klub.

Det rapporterer Sportsmail, der har talt med den drengens forældre, som har sendt en officiel klage til klubben.

'Det første år elskede han at være der. Han elskede drengene og trænerne. Men så snart Bellamy ankom, trak en sky indover stedet,' fortæller forældrene til spilleren Alfie Madden i en mail til mediet og fortsætter.

'I Alfies andet år ønskede han ikke at blive i klubben. Han sagde, 'mor, få mig væk herfra.''

Gravesen og Robinho udgør et af mange eksempler på holdkammerater, der er endt i totterne på hinanden. (Foto: AP) Plus Kammerater i krig: Når venner bliver fjender

Anti-engelsk
Angiveligt skulle den walisiske Bellamy gentagende gange have ytret anti-engelske bemærkninger og udført anti-engelske fagter.

Helt konkret er der blandt andet tale om, at træneren skulle have slukket for den engelske nationalmelodi, 'God Save The Queen', da ungdomsholdet så landskamp sammen.

Bellamy, der er vokset op i Cardiff, skulle ifølge avisen inden en kamp mod Bristol City have sagt, at han hader den walisiske by Swansea, men foragter Bristol endnu mere, 'fordi de er engelske.'

Derudover er Bellamys tone ofte aggressiv, og han har humørsvingninger, der gør teenagerne utilpasse. Særligt når den tidligere landsholdprofil trækker i støvlerne og går med på træningsbanen.

Ikke første gang
I skrivende stund er det op til klubbens administrerende direktør, Ken Choo, at afgøre, hvordan man skal håndtere sagen.

Bellamy selv er ikke vendt tilbage på Sportsmails henvendelser.

Det er ikke første gang, at Bellamy er i pressens søgelys. For nyligt udgav tidligere holdkammerat og Liverpool-spiller John Arne Riise en bog, hvor han i detaljer beretter om, hvordan han blev slået med en golfkølle af Bellamy. Den historie kan du læser her.

Sekunder før kampen eksploderer mellem Brøndby-hooligans og deres tyske modstandere fra Lokomotive Leipzig den 9. juni. Foto: Privat Krimi Se de skræmmende optagelser: Så vilde er Brøndbys hooligans

Her ses Martin Bryhl på tribunen før kampen mod Frankrig, før han blev tilbageholdt, med et af de famøse ølkrus. Foto: Lars Poulsen Plus Lovede kast med ølkrus: Se hans voldsomme hooligan-dom

Angriberen er den spiller, der har scoret suverænt flest gange for Peru. Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Fabrice Coffrini Sport og Spil Peru-stjernens store tragedie: - Jeg husker stadig min mors skrig

15 kommentarer
Vis kommentarer