Miniput drillede ufarlige United-stjerner

Louis van Gaal havde taget de store navne med til lille Yeovil Town, men de blev længe holdt i skak af bundproppen fra den tredjebedste række

Yeovil-spillerne havde længe godt fat i Wayne Rooney og kompagni (Foto: AP)
Yeovil-spillerne havde længe godt fat i Wayne Rooney og kompagni (Foto: AP)

Lille Yeovil Town var på den anden ende, for der var fint besøg i byen. Nærmere betegnet på Huish Park, hvor selveste Manchester United mødte frem til pokalmøde med hele stjerneparaden og 11 FA Cup-titler i bagagen.

Sir Alex Ferguson ankom standsmæssigt pr. helikopter og tog plads lige foran Sir Bobby Charlton, og de to notabiliteter kunne i fællesskab rynke de aldrende pander over Uniteds i perioder håbløst ufarlige spil.

Men det gjorde bestemt ikke stemningen ringere, at bundproppen fra den tredjebedste række, League One, med bare 19 scoringer i 23 kampe så længe var fuldt på højde med det højt betalte gæstemandskab.

Manchester City var bagud mod Sheffield Wednesday, men afgjorde det i overtiden (Foto: AP) Premier League Manchester City sekunder fra FA Cup-fiasko

Louis van Gaal havde lugtet lunten, og belært af klubbens tidligere pokalfadæser stillede han med et stærkt mandskab. Så stærkt, at der ikke engang blev plads til en sjælden optræden for Anders Lindegaard i buret.

De lokale fans havde taget humoren i brug for at drille United-stjernerne (Foto: AP)
De lokale fans havde taget humoren i brug for at drille United-stjernerne (Foto: AP)
 

Men stjernerne kunne absolut ingenting. Wayne Rooney løb i blindgyder, og Radamel Falcao lignede ikke en mand, der havde regnet med at skulle optræde på den type arena, så United-bossen måtte sende flere af slagsen på banen. Juan Mata kom ind i pausen og Angel Di Maria et kvarter senere.

Alan Pardew vandt sin debut for Crystal Palace (Foto: AP) Premier League Ny Premier League-manager debuterede med sejr

Meget hjalp det ikke, men så kom redningen fra uventet kant. Ander Herrera snurrede rundt om sig selv og sparkede første gang til en løs, hoppende bold, og hans intuitive spark strøg ind i målhjørnet i det 64. minut.

Inden da havde Yeovils tankcenterforward, 195 centimeter høje Kieffer Moore, misbrugt en gigantisk chance for at hente evig, historiske hæder på byens pubber, da han stod med både bold og masser af tid et par meter foran United-målet. Men desværre frøs den 22-årige i situationen og ramte læderet så frøkenagtigt, at det bare trillede ind til David De Gea.

Michael Laudrup kommer ifølge britisk journalist næppe til at skifte jobbet i Qatar ud med en tilværelse som Newcastle-manager. (Foto: AP) Premier League Har set ønskesedlen: Derfor bliver det ikke Laudrup

Senere måtte Di Maria heade væk på målstregen, og i slutminutterne løb argentineren også solo til 2-0, og så var det sket for the underdogs, der måtte nøjes med halvanden times byfest.

0 kommentarer
Vis kommentarer