Miniput tvinger Thomas Frank og co. i omkamp

Det bølgede frem og tilbage, da Barnet fra den femtebedste række i England fik 3-3 mod Brentford i FA Cup'en

Undervejs var Thomas Franks Brentford både foran og bagud. Nu kan de se frem til en omkamp hjemme mod upåagtede Barnet. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Undervejs var Thomas Franks Brentford både foran og bagud. Nu kan de se frem til en omkamp hjemme mod upåagtede Barnet. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Der var pokalfodbold på alle tangenter, da Barnet fra den femtebedste række i England mandag tvang Brentford ud i en omkamp i FA Cup'en.

På den intime hjemmebane formåede undertippede Barnet at få 3-3 mod holdet fra Championship i et opgør, hvor der blev scoret fem mål på 25 minutter i anden halvleg.

Kampen var i fjerde runde om en billet til at møde Swansea i ottendedelsfinalen i den traditionsrige engelske pokalturnering.

Brentfords danske træner, Thomas Frank, havde placeret landsmændene Henrik Dalsgaard og Mads Bech Sørensen på bænken, men Dalsgaard fik de sidste 20 minutter på banen.

Brentford havde to forsøg på træværket inden for den første halve time, men først fem minutter før pausen kom favoritterne foran, da Ollie Watkins gjorde det til 1-0.

Føringen holdt til pausen, men på fire minutter fik Barnet vendt situationen i anden halvleg.

I det 50. minut udlignede Shaq Coulthirst, og han blev dobbelt målscorer, da han fire minutter senere bragte det undertippede hjemmehold foran 2-1.

Så var jublen stor, men seks minutter senere udlignede gæsterne til 2-2 på et straffespark.

Henrik Dalsgaard blev skiftet ind med 20 minutter igen, og det lignede Brentfords vej videre i turneringen, da danskeren to minutter senere assisterede til målet til 3-2 til Brentford.

Sergi Canos var målscorer, og han kunne glæde sig i tre minutter.

Så svarede Barnet igen, da indskiftede Daniel Sparkes udlignede til 3-3, og da der ikke blev scoret mere, betød det en ny mulighed for Barnet i en ny kamp.

Opgøret mellem Millwall og Everton var præget af uroligheder før, under og efter kampen. Her baneløbere undervejs i opgøret. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Politi i chok: Mand skamferet i hooligan-optøjer

Robert Mudrazija er tæt på et skifte til FC København. Den københavnske klub meddeler, at de er enige med NK Osijek om en transfer. Foto: Marko Mrkonjic/Ritzau Scanpix FC København FCK tæt på forstærkning: - Vi er enige

Kasper Dolberg og Ajax blev tvunget i knæ af et velspillende Feyenoord-hold. Foto: Ritzau Scanpix Holland Ajax-danskere i pinlig nedtur til ærkerivaler

1 kommentar
Vis kommentarer