Nu får Balotelli ros: Alvoren er gået op for ham

Liverpool kom hurtigt bagud, men så blev Mario Balotelli skiftet ind, og Liverpool vandt over Crystal Palace - til stor tilfredshed for manager Brendan Rodgers

Mario Balotelli er efterhånden ved at have spillet sig tilbage i Liverpool-varmen. i hvert fald er manager Brendan Rodgers stadig mere imponeret af italieneren. (Foto: AP/Matt Dunham)
Mario Balotelli er efterhånden ved at have spillet sig tilbage i Liverpool-varmen. i hvert fald er manager Brendan Rodgers stadig mere imponeret af italieneren. (Foto: AP/Matt Dunham)

Kun et nederlag til Chelsea i den lille pokalturnering pletter billedet af Liverpools øjeblikkelige styrke.

Nederlaget er det eneste i de seneste 16 kampe på tværs af alle turneringer for manager Brendan Rodgers' tropper, der lørdag spillede sig i kvartfinalen i den store engelske pokalturnering - FA Cuppen - med en 2-1-sejr over Crystal Palace.

En sejr, der kom i hus efter indskiftningen af den ellers så udskældte Mario Balotelli. Den karismatiske italiener har haft en svær start hos de engelske vicemestre, men nu får han ros af Rodgers.

- Han har arbejdet virkelige hårdt til træning, og jeg tror, alvoren er gået op for ham, siger Rodgers til den britiske tv-station BT Sport.

- Jeg vurderer spillere til træning hver eneste dag, uanset hvor gode de er, og de skal arbejde hårdt for det.

Adam Lallana sikrede sejren med sin scoring efter 58 minutter. (Foto: AP) Premier League Liverpool i kvartfinalen efter comeback

Da Balotelli kom på banen fra begyndelsen af anden halvleg mod Crystal Palace, var Liverpool bagud 0-1. 13 minutter senere var Liverpool foran 2-1, og det blev også kampens resultat.

Adam Lallana blev dagens helt for gæsterne, da han scorede sejrsmålet efter en times spil, hvor han sendte en returbold efter Mario Balotellis frispark i nettet.

Balotelli scorede i midtugen sit første Premier League-mål for Liverpool mod Tottenham. Og efter endnu en vellykket indsats fik Balotelli ros fra sin manager.

- Det har været svært for ham, for han er landet i en spillestil, som han måske aldrig har prøvet før.

- Men én ting, han har, er kvalitet. Stor kvalitet. Og i de seneste par kampe er han kommet ind fra bænken og har været effektiv for os, siger Brendan Rodgers.

Raheem Sterling er fortsat skadet. (Foto: Jon Super/AP) Premier League Liverpool-profil misser FA Cup-opgør

Liverpool er nu klar til kvartfinalen i FA Cuppen. Klubben ligger nummer syv i Premier League, men er stadig med i kampen om Champions League-billetter.

Se Balotelli score mod Tottenham:

0 kommentarer
Vis kommentarer