Nu får Balotelli ros: Alvoren er gået op for ham

Liverpool kom hurtigt bagud, men så blev Mario Balotelli skiftet ind, og Liverpool vandt over Crystal Palace - til stor tilfredshed for manager Brendan Rodgers

Mario Balotelli er efterhånden ved at have spillet sig tilbage i Liverpool-varmen. i hvert fald er manager Brendan Rodgers stadig mere imponeret af italieneren. (Foto: AP/Matt Dunham)
Mario Balotelli er efterhånden ved at have spillet sig tilbage i Liverpool-varmen. i hvert fald er manager Brendan Rodgers stadig mere imponeret af italieneren. (Foto: AP/Matt Dunham)
Følg Engelsk fodbold

Kun et nederlag til Chelsea i den lille pokalturnering pletter billedet af Liverpools øjeblikkelige styrke.

Nederlaget er det eneste i de seneste 16 kampe på tværs af alle turneringer for manager Brendan Rodgers' tropper, der lørdag spillede sig i kvartfinalen i den store engelske pokalturnering - FA Cuppen - med en 2-1-sejr over Crystal Palace.

En sejr, der kom i hus efter indskiftningen af den ellers så udskældte Mario Balotelli. Den karismatiske italiener har haft en svær start hos de engelske vicemestre, men nu får han ros af Rodgers.

- Han har arbejdet virkelige hårdt til træning, og jeg tror, alvoren er gået op for ham, siger Rodgers til den britiske tv-station BT Sport.

- Jeg vurderer spillere til træning hver eneste dag, uanset hvor gode de er, og de skal arbejde hårdt for det.

Liverpool i kvartfinalen efter comeback

Da Balotelli kom på banen fra begyndelsen af anden halvleg mod Crystal Palace, var Liverpool bagud 0-1. 13 minutter senere var Liverpool foran 2-1, og det blev også kampens resultat.

Adam Lallana blev dagens helt for gæsterne, da han scorede sejrsmålet efter en times spil, hvor han sendte en returbold efter Mario Balotellis frispark i nettet.

Balotelli scorede i midtugen sit første Premier League-mål for Liverpool mod Tottenham. Og efter endnu en vellykket indsats fik Balotelli ros fra sin manager.

- Det har været svært for ham, for han er landet i en spillestil, som han måske aldrig har prøvet før.

- Men én ting, han har, er kvalitet. Stor kvalitet. Og i de seneste par kampe er han kommet ind fra bænken og har været effektiv for os, siger Brendan Rodgers.

Liverpool-profil misser FA Cup-opgør

Liverpool er nu klar til kvartfinalen i FA Cuppen. Klubben ligger nummer syv i Premier League, men er stadig med i kampen om Champions League-billetter.

Se Balotelli score mod Tottenham:

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.