Pellegrini advarer Pep: Intet kan forberede en på Premier League

Afgående Manchester City-manager Manuel Pellegrini forklarer, at intet kan forberede en på, hvad der venter, når man skal være manager for et engelsk hold for første gang

Pellegrini udtaler, at Guardiola ikke kan forberede sig på det, der venter i Premier League. (Foto: AP)
Pellegrini udtaler, at Guardiola ikke kan forberede sig på det, der venter i Premier League. (Foto: AP)

Manuel Pellegrini er snart fortid i Manchester City. Chilenerens sidste kamp finder sted i morgen, nårThe Citizensgæster Liberty Stadium for at møde Francesco Guidolins Swansea. Fra sommer begynder en ny manager i klubben ved navn Pep Guardiola. En manager, der har vundet alt på klubniveau, hvad der vindes kan.

Men spanieren skal alligevel være indstillet på, at han går ind til noget, han ikke kan forberede sig 100 % på. Det siger Manuel Pellegrini ifølge The Sun.

- Man forbereder sig til et job i Premier League hele ens karriere. Man spiller mod engelske hold i Champions League, og man følger med i ligaen hver eneste weekend. Men det er selvfølgelig ikke det samme, som når man er en del af Premier League som manager.

- Det er en helt ny udfordring. Jeg taler ikke kun om Guardiola - jeg taler også om mig selv, da jeg ankom til klubben. Men når man har arbejdet i Europa så mange år som træner, er man klar til at gøre alt for at besejre den udfordring.

City måtte nøjes med 2-2 mod Arsenal hjemme på Etihad (Foto: AP) Premier League City har CL-problemer efter uafgjort mod Arsenal

Der har verseret rygter om, at Pep Guardiola ikke vil tage over i Manchester City, såfremt klubben misser fjerdepladsen. Det kan ske i morgen, hvis Manchester City taber til Swansea, og van Gaals tropper samtidig besejrer Bournemouth. Teoretisk set kan United også indhente City, hvis Pellegrinis drenge spiller uafgjort mod Swansea, men det kræver så i givet fald, at Manchester United vinder med 19 overskydende mål.

Pep Guardiola kalder stikker for Bayerns problem (Foto: AP) Tysk fodbold Syrlig Pep: Det er Bayerns problem - ikke mit

0 kommentarer
Vis kommentarer