Pragtmål sender Manchester United på Wembley

Manchester United besejrede West Ham med 2-1 på udebane og møder Everton i FA Cup'ens semifinale

Jubel i Manchester-lejren efter sejren over West Ham. (Foto: AP/Alastair Grant)
Jubel i Manchester-lejren efter sejren over West Ham. (Foto: AP/Alastair Grant)

Mens klubben hoster og hakker sig igennem Premier League, har Manchester United fortsat mulighed for at hente succes i FA Cuppen.

Onsdag aften spillede Louis van Gaals mænd sig i semifinalen med en 2-1-sejr i omkampen mod West Ham, der ellers har været stærkt spillende på det seneste.

På udebane på Upton Park holdt gæsterne fra Manchester hovederne kolde i en fjendtlig atmosfære, og selv om West Ham så meget til bolden, var Manchester United-spillerne bedre til at skabe chancer.

Det var et pragtmål, der åbnede scoringen ti minutter efter pausen.

West Hams Michail Antonio lavede en opspilsfejl, så bolden havnede for fødderne af Marcus Rashford på kanten af straffesparksfeltet. Den unge angriber tog et træk ind banen tordnede den indadskruet op i det modsatte målhjørne.

Så fik hjemmeholdet pludselig travlt, men spillerne havde dårligt nok nået at samle sig, før Manchester United var to mål foran.

Et indlæg fra Anthony Martial ramte Marouane Fellaini på knæet og sejlede i nettet på ganske uelegant facon.

James Tomkins tændte et lille håb for West Hams tilhængere, da han modigt dykkede ned og headede Andy Carrolls oplæg i mål til 1-2, men helt op nåede hjemmeholdet ikke.

I semifinalen møder Manchester United Everton 23. april. Den anden semifinale står mellem Crystal Palace og Watford og spilles dagen efter. Begge slag afvikles på Wembley i London.

31 kommentarer
Vis kommentarer