Presset Mourinho: Brug Google før du stiller dumme spørgsmål

Portugiseren afviser rasende, at han ikke kan udrette noget i sin tredje sæson i en klub men finder også humøret frem på spørgsmål om sin knap så skarpe frisure

Ekstra Bladet sendte tidligere live i forbindelse med aftenens kampe. Se udsendelsen her

Det blev et José Mourinho-pressemøde i den øvre ende af underholdningsskalaen, da portugiseren for kort tid siden sad på podiet forud for onsdagens Champions League-opgør mod Maccabi Tel Aviv.

Et pressemøde, som følger lige efter Chelseas dårligste start i Premier League i 29 år med tre nederlag og en aktuel 17. plads i tabellen.

En start, der for portugiserens vedkommende kalder på spørgsmålet om, hvorfor det statistisk og resultatmæssigt altid ser ud til at knibe lidt, når han går ind til sin tredje sæson som manager i en klub.

Se også: Blev Mourinho mobbet af sønnike under nedtur?

Det blev da også stillet af en BBC-journalist, som pådrog sig følgende svada:

- I Porto havde jeg ikke en tredje sæson. Det havde jeg heller ikke i Inter.

- I min tredje sæson under min første ansættelse hos Chelsea vandt jeg både FA- og Carling Cup’en, og nåede semifinalerne i Champions League.

- Med Real Madrid vandt vi Super Cup’en, tabte pokalfinalen og nåede semifinalerne i Champions League.

- De ting kan du google dig til i stedet for at stille dumme spørgsmål, vrissede Mourinho og tilføjede:

- Spørgsmålet er dumt – lad os komme videre.

Se også: Brød uskrevne regler: Mourinho var rasende

Knap så vrissen var han på et kækt spørgsmål om sin nyere frisure, der angiveligt har strittet lidt i flere retninger. Var det et symbol på sæsonstarten?

- Min frisure er ikke så skarp, som den har været. Men jeg er okay, det lover jeg dig, lød svaret, hvorefter han med en smilende hovedrysten afviste, at håret stritter af ren stress.

Jose Morinho fik også luftet smilet under et pressemøde, der pludselig kom til at handle om hans nye frisure (Polfoto)
Jose Morinho fik også luftet smilet under et pressemøde, der pludselig kom til at handle om hans nye frisure (Polfoto)
 

José Mourinho kom i første omgang til Chelsea som ’The Speciel One’, og senest vendte han tilbage som ’The Happy One’. Sådan har han det bare ikke lige nu.

-Jeg kan love dig, at jeg har det fint. Men jeg er ikke lykkelig. Jeg er ikke vant til at tabe så meget, men jeg vænner mig til situation, sagde han til en reporter.

Se også: Ydmyget Mourinho: Den værste tid i min karriere

- Du kan ikke vente at se mig smile over hele hovedet, grine og fyre jokes af, når holdet ikke har den succes, vi arbejder efter. Vi er frustrerede.

- Men vi ved, at vi er engelske mestre. Det synger vores fans. Ingen kan tage vores trofæer og historie fra os. Nogle tackler det godt, andre ikke, sagde portugiseren.

Omverdenen kan så selv vurdere, hvilken kategori han selv hører til.

TV: Se højdepunkterne fra Chelseas seneste nederlag her

9 kommentarer
Vis kommentarer