Rekord-indkøb ombord på forsvundet fly

Cardiff-angriberen Emiliano Sala var ifølge franske politikilder ombord på et fly, der er forsvundet over Den Engelske Kanal. Det bekræfter franske luftfartsmyndigheder desuden overfor CNN

Emiliano Sala (tv.) var ombord på et forsvundet fly. Foto: Ritzau Scanpix
Emiliano Sala (tv.) var ombord på et forsvundet fly. Foto: Ritzau Scanpix

Mandag aften forsvandt et privatfly over Den Engelske Kanal, og ifølge nyhedsbureauet AFP har fransk politi-kilder bekræftet, at den en af de mbordværende passagerer er den nyindkøbte Cardiff-angriber Emiliano Sala.

Det samme beretter CNN nu, der har talt med Frederic Solano, generaldirektør hos de franske luftfartsmyndigheder. Han siger til mediet, at Salas navn optræder på passagerlisten. Dermed lader det ikke til at være tvivl om Salas tilstedeværelse på flyet.

Premier League-klubben Cardiff har i januar købt Sala i Nantes, og flyet lettede netop fra Nantes mandag med retning mod den walisiske by.

Det bekræfter engelsk politi, der tirsdag fortsat leder efter flyet.

- Eftersøgning af flyet PA 46 Malibi blev genoptaget klokken 8 denne morgen. Intet spor er endnu fundet. Flyet var på vej fra Nantes, Frankrig til Cardiff, Wales med to personer ombord. Mere Info, når vi har det, skriver Guernsey politi.

Cardiff har fortalt det engelske medie Sky Sports, at man i øjeblikket undersøger sagen nærmere.

Sala blev hentet til Cardiff for et beløb omkring 150 millioner kroner, hvilket er klubrekord, og hans seneste aktivitet på de sociale medier viser, at han mandag sagde farvel til sine tidligere holdkammerater i Nantes før skiftet til Cardiff.

Kroatiske Lino Cervar er rasende på de danske dommere Mads Hansen og Martin Gjeding. Håndbold Landstræner amok over danskere: Smid dem i fængsel!

Thierry Henry måtte undskylde et voldsomt udbrud i weekenden. Foto: Ritzau Scanpix Fransk fodbold Stjernetræner chokerer i ydmygelse: - Din bedstemor er en luder!