Annonce:
Annonce:

Ren vanvid! Tre røde kort på ét minut

Det rablede fuldstændig for Fulham i FA-cup-kampen mod Manchester United, og London-klubben fik tildelt tre røde kort på blot ét minut

Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Hvad i hulen foregår der?

Willian, Alexander Mitrovic og træner Marco Silva fik alle tre direkte rødt kort for Fulham i FA-cup-kampen mod Manchester United. Alt sammen på blot ét minut.

Og hvordan sker det så?

Manchester Uniteds Jadon Sancho var alene igennem og driblede uden Fulhams målmand Bernd Leno, før han sendte en afslutning afsted, som Willian reddede på stregen med armen.

Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
 

Kampens dommer Chris Kavanagh dømte dog ikke noget i første omgang, men blev kaldt ud til VAR-skærmen, og så gik det amok!

Fulhams træner Marco Silva brokkede sig ekstremt og fik direkte rødt kort, før Kavanagh overhovedet havde set på skærmen.

Da det så stod klart, at Willian havde taget hånden til hjælp, og United fik tilkendt straffespark, tabte serbiske Alexander Mitrovic fuldstændig hovedet.

Angriberen gik helt op i hovedet på dommeren og skubbede ham kraftigt med albuen, hvilket selvfølgelig resulterede i et rødt kort.

Bruno Fernandes omsatte straffesparket, to minutter senere bragte Marcel Sabitzer United foran, og Fulham var altså gået fra at føre 1-0, til at være ni mand og bagud 1-2 på blot tre-fire minutter.

Kampen endte med en 3-1 sejr til Manchester United, og de røde djævle er dermed klar til semifinalen i FA-cuppen, hvor de skal møde Brighton.

En dansk tidligere Superliga-bomber er taget til Norge og har indstillet sigtet mod ikke bare topscorerlisten, men også de flotte norske kvinder. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: