Røg i sprutfælden: Nu er han fyret

Derby County har valgt at fyre klubbens anfører, Richard Keogh med øjeblikkelig virkning, efter han for en måned siden kørte spirituskørsel sammen med to holdkammerater

Richard Keogh (her i duel med danske Simon Kjær) er blevet fyret af sin klub Derby County. Foto: Jens Dresling
Richard Keogh (her i duel med danske Simon Kjær) er blevet fyret af sin klub Derby County. Foto: Jens Dresling

For blot en måned siden var Richard Keogh og holdkammeraterne Tom Lawrence, Mason Bennett involveret i et biluheld efter at have kørt spirituskørsel.

Her kom Derby-anføreren til skade og pådrog sig en alvorlig knæskade, der holder ham ude i resten af sæsonen. Samtidig blev Tom Lawrence og Mason Bennett sigtet for spirituskørsel.

Men her slutter konsekvenserne ikke for Richard Keogh.

For nu er han blevet fyret af klubben som en direkte konsekvens af episoden med spirituskørsel. Klubben bekræfter således ifølge flere engelske medier, at Richard Keogh skal finde sig en ny arbejdsgiver fremover.

- Vi har sagt fra starten, at vi som klub ikke vil tolerere, at vores spillere eller ansatte opfører sig på en måde, der bringer dem selv, deres kolleger og offentligheden i fare eller skader klubbens omdømme, skriver klubben ifølge BBC.

- Resultatet af processen er endt med, at Richard Keogh har fået ophævet sin kontrakt med øjeblikkelig virkning på grund af den grove forseelse, oplyser klubben desuden ifølge The Telegraph.

Artiklen fortsætter under billedet:

Mason Bennett jubler her på billedet, men han er blevet idømt en straf på 12 måneders fængsel som følge af, at han og to holdkammerater kørte spirituskørsel. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Mason Bennett jubler her på billedet, men han er blevet idømt en straf på 12 måneders fængsel som følge af, at han og to holdkammerater kørte spirituskørsel. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Den uheldige episode med biluheldet fandt sted 24. september, hvor Richard Keogh sammen med Tom Lawrence og Mason Bennett var på vej videre i byen efter et fællesarrangement i klubben.

Klubben meddelte hurtigt efterfølgende, at spillerne blev straffet omgående med en bøde på seks ugers løn hver, hvilket er den maksimale straf rent kontraktmæssigt.

Både Tom Lawrence og Mason Bennett er dog sidenhen blevet idømt en 12 måneders 'community order,' som omtrent svarer til det samme som 12 måneders samfundstjeneste, men de kan dog beholde deres job.

Dermed endte Richard Keogh med at blive Sorte Per af de tre spillere i den uheldige sag, og derfor er den 33-årige forsvarsspiller nu fortid i Championship-klubben.

Richard Keogh kom til Derby tilbage i 2012, hvor han skiftede fra en anden engelsk klub Coventry. Han har desuden spillet 26 kampe for Irlands landshold, og han var blandt andet med, da Danmark tidligere på året spillede 1-1 i Telia Parken mod Irland i kvalifikationen til EM i 2020.

Jo mere succes, desto flere kampe. Nu er det blevet for meget for Liverpools cheftræner Jürgen Klopp, der truer med at trække sit hold. Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Klopp truer efter vild målfest: Vi trækker os

Harry Redknapp har trænet klubber i flere af de engelsker rækker i sin tid som træner. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Bizar ulykke på direkte tv: Kørt på hospitalet

Der har ikke været meget at klappe af for Christian Eriksen i dette efterår for Tottenham. Han har slet ikke ramt det niveau, han tidligere har haft.
Foto: Andrew Couldridge, Ritzau Scanpix. Premier League Kriseramt Eriksen: Dårligste start nogensinde

12 kommentarer
Vis kommentarer