Røver lå på lur - fodbold-ikon reddet af barnepigen

Frank Lampard og konen Christine Lampards dyre villa i Kensington til 86 millioner kroner var tæt på at blive røvet, men en opmærksom barnepige reddede den frygtelige situation. Både Frank og Christine Lampard er chokerede og skræmte efter episoden

Frank Lampards hus var tæt på at blive røvet. Foto: AP
Frank Lampards hus var tæt på at blive røvet. Foto: AP

Frank og Christine Lampards hjem i Kensington var tæt på at blive røvet på det groveste.

En tyv formåede at snige sig ind på deres grund, men en vaks barnepige afværgede situationen. Ifølge The Sun har en kilde tæt på parret bekræftet, at en tyv forsøgte at røve Lampards dyre villa.

- Det skete i dagtimerne, og det kunne have været langt værre. Barnepigen så manden på overvågningsbillederne, og derefter gik hun modigt udenfor. Hun råbte, og Christines hund Minnie larmede, og det var med til at skræmme manden væk. Det har skræmt og chokeret parret, specielt Christine, siger kilden ifølge The Sun.

Heldigvis for parret var hverken Frank eller Christine Lampard hjemme, da tyven forsøgte at snige sig ind på grunden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Frank og Christine Lampard. Foto: All Over Press
Frank og Christine Lampard. Foto: All Over Press
 

Sikkerheden bliver skærpet
Ingen er endnu blevet anholdt i sagen, men parret har skærpet sikkerheden rundt om huset for at undgå lignende situationer igen.

- Frank og Christine Lampard har siden øget sikkerheden, hvor en vagt (ven af Frank Lampard red.) står foran for at beskytte, siger kilden.

Chelsea-legenden har tidligere været udsat for tyveri. Tilbage i 2008 fik han taget en Mercedes, en Aston Martin og et 43.000 kroner stereoanlæg, da han boede med sin daværende kæreste Elen Rivas.

Episoden kommer efter en hård periode for Christine Lampard, der har været udsat for stalking. Hun skal i retten i juni, hvor Christine Lampard kommer til at stå ansigt til ansigt med den formodet stalker.

Frank Lampard stoppede sin aktive karriere i 2016. Mange kender ham bedst for sin tid i Chelsea, hvor han spillede 429 kampe og scorede 147 mål i årene 2001 til 2014.

Se også: Ny triumf: Topscorer rammer ligamål nr. 30

Se også: Lider i topklub: Derfor er dansk stjerne pludselig vraget

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere