Sponsor hånede egne spillere: Nu siger de undskyld

Burnley tabte tirsdag til Leeds i en sand overtidsgyser. Under kampen tweetede klubbens sponsor en hånende gestus til to af holdets egne spillere. Det undskylder de nu

Anders Lindegaards nye klub, Burnley, tabte tirsdag til Leeds i en sand overtidsgyser, hvor der blev scoret hele tre gange efter den ordinære spilletid var færdigspillet. Men det var ikke den dramatiske afslutning på kampen. der i øvrigt endte med en Leeds-sejr efter straffesparkskonkurrence, som vil blive husket.

Ladbrokes er nemlig Burnleys officielle bettingpartner i England. Det havde spilgiganten nok bare glemt alt om under onsdagens Ligacup kamp mod Leeds United. Det lignede ellers en mulig eventyrafslutning på opgøret, da rekordindkøbet Chris Wood, der i sommer blev hentet for 127 millioner kroner, i de døende minutter udlignede til 1-1.

En udligning som Ladbrokes synes kunne være lidt sjov at gøre grin med, eftersom klubben Woods var blevet købt i for et par måneder siden, tilfældigvis var hos modstanderne fra Leeds. Derfor tweetede de på vegne af Leeds-fansene en tekst, hvor Chris Wood får en knap så pæn gestus med på vejen. Det samme fik Burnley-spilleren Charlie Taylor, der også skiftede fra the Pennines i sommer.  

Ladbrokes har efterfølgende slettet tweetet, men en kvik marketingsdirektør nåede at fange det. Se den provokerende hilsen til Chris Wood og Charlie Taylor herunder.

Ladbrokes 5

Efter kampen følte Burnley sig nødt til at kontakte sponsoren for at få en forklaring. Det fik Ladbrokes til at sende en officiel undskyldning ud efter den uheldige episode.

- Det var en rigtig dårlig ide og tweetet er siden hen blevet slettet. Intentionen var at lave lidt sjov, men det fejlede, og vi har allerede undskyldt over for Burnley, ligesom vi også gerne vil undskylde over for de fans, som blev stødt, skriver de ifølge The Independent.

Hverken Chris Wood eller Charlie Taylor har været ude at kommentere sponsorens fejlslagne forsøg på at være humoristiske.

Ekspert om Lindegaards PL-skifte: 'Har nok valgt penge frem for landsholdet'
Officielt: Lindegaard gør chok-comeback i Premier League
Liverpool storskuffer i Countinhos liga-comeback 

Se Burnley snyde Spurs på Wembley: