Annonce:
Annonce:

Ståle: Guardiola er lidt urørlig

FCK-træneren har dyb respekt for spanierens mod til at eksperimentere og mener, at han er landet på den helt rigtige hylde i Premier League

Guardiolas skifte til Manchester City blev flittigt diskuteret i Ekstra Bladets transferstudie
Annonce:
Følg Fodbold

For seks år siden var der et verbalt – grænsende til fysisk – sammenstød i mellem de to trænere på sidelinjen under Champions League-kampen i Parken mellem FCK og Barcelona.

Men tag ikke fejl: Ståle Solbakken er fuld af beundring for Pep Guardiola.

Det fremgår af et interview i norske Verdens Gang, som har bedt ham om en reaktion på spanierens skifter til Manchester City.

- Han har været i to store klubber og han har ikke fået sparket i nogen af dem. Han er lidt urørlig, siger FCK-bossen med et glimt i øjet, men så kommer den faglige respekt til udtryk:

- Det er fascinerende, at han er den træner, som er længst fremme med at teste nye ting. Måske er det fremtiden i fodbold at skifte formationer under kampene og rotere spillerne rundt. Det er han den eneste, der gør, og som tør eksperimentere med det.

Vanvid: Så meget kommer Guardiola til at tjene

Annonce:

- Det er nok lettere med Bayern i Bundesligaen, fordi de er så overlegne, end det vil være i Manchester City i Premier League. Der er det mere jævnbyrdigt, og kampene er tættere, ligesom der er mindre tid til at træne, påpeger Ståle Solbakken, der føler, at der er tale om et oplagt match.

-Ja, jeg tror ikke, det er tilfældigt. Han kunne have fået hvilken klub, han ville. Men i City sidder den tidligere Barcelona-ledelse, og klubben har det klart bedste spillermateriale.

- Hvis ikke Busquets var ankommet, ville jeg have knockoutet ham i 1. omgang, har Solbakken siden joket om sit sammenstød med Guardiola i 2010 (Polfoto)
- Hvis ikke Busquets var ankommet, ville jeg have knockoutet ham i 1. omgang, har Solbakken siden joket om sit sammenstød med Guardiola i 2010 (Polfoto)

Kina vandt transferkrigen: Her er de 10 største handler

- Der er vel kun to-tre United-spillere, der kunne få plads på det hold, ligesom både Chelsea, Liverpool og Tottenham ligger et stykke bagefter. Han får det klart bedste udgangspunkt i City.

Er Pep Guardiola en garanti for succes, vil VG vide:

-Det er det ikke, men det er det tætteste, du kommer på det, lyder svaret.

Solbakken godkender truppen efter januars svingdør

Husker I, da Ståle og Guardiola kom op at toppes - se det her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: