Stjerne straffet: Gav bror insider-information

Daniel Sturridge skal af med 625.000 kr. og er blevet udelukket fra al fodbold i de kommende to uger, efter han blev fundet skyldig i at have videregivet information om et muligt klubskifte

Daniel Sturridge er efter kontraktudløbet i Liverpool på jagt efter en ny klub. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix
Daniel Sturridge er efter kontraktudløbet i Liverpool på jagt efter en ny klub. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix

Den tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge er blevet idømt en bøde, der kan mærkes. Selv for en højtbetalt fodboldspiller.

Den 29-årige angriber er blevet dømt skyldig i at have brudt det engelske fodboldforbunds spilleregulativ og skal betale 625.000 kr. i bøde.

Den tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge har fået stjålet sin hund og udlover nu en stor dusør. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Desperat fodboldstjerne: - Hvem har stjålet min hund?

Derudover er han blevet spærret fra at spille fodbold i seks uger. Da fire af ugerne er betingede, kan klubløse Sturridge dog optage karrieren igen allerede 31. juli.

Der var i alt 11 anklagepunkter mod den tidligere engelske landsholdsangriber. Han blev fundet ikke skyldig i ni af punkterne, mens fælden klappede på to punkter.

Sturridge blev dømt for at have givet insiderinformation til andre vedrørende et muligt klubskifte tilbage i januar 2018.

Kommissionen, der behandlede sagen, fandt det bevist, at Daniel Sturridge havde instrueret sin bror Leon i at spille på, at han (Daniel) skiftede til Sevilla.

Angriberen var på vej til den spanske klub, men skiftet kollapsede, og i stedet endte Sturridge som lejesvend i West Bromwich Albion.

Det engelske fodboldforbund, FA, mener, at fodboldstjernen er sluppet for billigt og har derfor appelleret.

- Med al respekt er FA ikke enige med kommissionens dom og vil appellere de sigtelser, der er frafaldet, og straffen, der er givet, skriver FA.

Italiensk fodbold Tredje klub på to sæsoner: Dansk landsholdsspiller får ny klub
Lindegaard er præsenteret i Helsingborg. Foto: Anna Berg, Helsingborgs IF Skandinavien Ny klub: Lindegaard løser målmandskrise
Magnus Cort er færdig på Astana efter denne sæson, og det tyder på, at fremtiden ligger på det amerikanske mandskab EF Education First. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix Sport og Spil Transferspil i kulissen: Flere danskere foran stort skifte

6 kommentarer
Vis kommentarer