Stjernens forsvinden rystede hele verden: Nu er der nyt om tragedien

To puder, der angiveligt stammer fra det fly, hvor fodboldspilleren Emiliano Sala befandt sig på, er blevet fundet

Tidligere spillede Sala for FC Nantes. Foto: Ritzau Scanpix
Tidligere spillede Sala for FC Nantes. Foto: Ritzau Scanpix

Efter at Emilano Sala forsvandt sporløst, da han fløj over Den Engelsk Kanal som ene passager i et fly mod Cardiff, har man ustandseligt ledt efter indikationer på, hvad der kunne være sket.

Nu har Air Accident Investigation Branch (AAIB) ifølge Sky News fundet to puder, der angiveligt stammer fra flyet.

En del af en pude blev fundet på en strand tæt på Surtainville i Normandiet i mandags. Mens den anden pude blev fundet i samme område senere samme dag.

'Ud fra de foreløbige undersøgelser har vi konkluderet, at det er sandsynligt, at puderne kommer fra flyet,' skriver AAIB ifølge Sky News. Videre lyder det fra AAIB, at man vil øge eftersøgningerne i området, hvor puderne er blevet fundet.

Men på grund af dårligt vejr forventer man ikke, at man vil kunne undersøge havbunde ordentligt før weekenden.

Det er i skrivende stund ni dage siden, at Sala og piloten Dave Ibbotson på tragisk vis forsvandt. Myndighederne har for længst opgivet at finde dem i live.

Neil Warnock har været træner i mere end 40 år. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Knust PL-træner: Overvejede karrierestop

Eksperter har siden undret sig over, hvorfor angriberen i dårligt vejr mon fløj i et lille privatfly med kun en enkelt motor, mens andre har vurderet, at der intet problematisk var i valget af flytype.

Sala blev hentet til Cardiff for et beløb omkring 150 millioner kroner, hvilket er klubrekorden og skulle tirsdag aften have spillet sin første kamp. Her blev hans minde i stedet hyldet:

Cardiff-kaptjan Sol Bamba og Arsenal-anfører Mesut Özil lagde blomster i midtercirklen til ære for Emiliano Sala og den pilot, som forsvandt på vej over Den Engelske Kanal for otte dage siden. Foto: IAN KINGTON/Ritzau Scanpix Premier League Se billederne: Rørende hyldest til forsvunden angriber