Stjernens mareridt: Sønnen forsvandt

Efter genforeningen takker tidligere Premier League-spillere på Twitter

Paul McGrath fortsatte efter Manchester United hos Aston Villa. Her er han i akrobatisk duel med Tottenhams Gary Lineker (Foto: Colorsport/Shutterstock)
Paul McGrath fortsatte efter Manchester United hos Aston Villa. Her er han i akrobatisk duel med Tottenhams Gary Lineker (Foto: Colorsport/Shutterstock)

Den tidligere Manchester United- og Aston Villa-stjerne Paul McGrath med henholdsvis 163 og 253 kampe for de to Premier League-mandskaber samt 83 kampe for Irland har oplevet enhver forælders mareridt.

Efter et døgn som den 59-årige forsvarskæmpe aldrig vil glemme, kunne han fredag ånde lettet op, hvorefter han straks har været ude at sige tak på Twitter.

Der gik mindre end døgn, efter faderen havde lagt en bøn ud på Twitter, hvor han har over 178.000 følgere om at dele og kigge efter sønnen Paul jr. i London-forstaden Hale, Manchester, London samt lufthavne.

Så var far og søn genforenet igen.

Nu siger Paul McGrath, som er far til andre fem børn og bedstefar til ligeledes fem, tak på de sociale medier og til Metropolitan Police.

- Den kærlighed og støtte, som jeg og min familie er blevet vist, har været fænomenal. Fra bunden af vores hjerter takker vi. Storartet

Sådan lød takken.

Før det drastiske skridt med at efterlyse sønnen havde Paul McGrath informeret politiet om, at han og familien var bekymret omkring den 22-årige Paul jr.

Omkring 36.000 af følgerne fulgte opfordringen om at dele, og det betød en hurtig genforening.

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere