Superstjerne skubber aggressiv fan: 'Alle ville gøre som ham'

En tidligere topdommer kommer med et glødende forsvar af Sergio Agüero, der røg i håndgemæng med en Wigan-fan mandag aften

Der var godt gang i sagerne på DW Stadium, da Wigan mandag aften sendte mægtige Manchester City ud af FA Cuppen - også efter kampen var færdigspillet.

Her stormede tusindvis af Wigan-fans banen, og særligt en batalje mellem City-stjernen Sergio Agüero og en tilskuer har dagen derpå fået megen opmærksomhed, fordi argentineren slog ud efter tilskueren.

Se episoden, hvor Sergio Aguero kommer i klammeri med en tilskuer øverst i artiklen

Det engelske fodboldforbund (FA) vil ifølge aviserne The Telegraph og The Guardian de kommende dage undersøge baneinvasionen og netop hændelsen med Agüero, men nu kommer den tidligere Premier League-dommer Mark Halsey City-angriberen til undsætning.

- Jeg kan ikke se FA skride til handling mod Agüero, og hvis de gør det, mener jeg, det er forkert, for han er den uskyldige part i alt dette. Alle ville gøre som ham, siger Mark Halsey til talksport.com og fortsætter:

- Hvilken beskyttelse har spillerne, når de føler sig truede, og fansene invaderer banen på den måde? De har ingen overhovedet, siger den tidligere topdommer.

doc6yy9jhuj0as12yl6vctb.jpg 

Angrebsstjernen blev tilsyneladende opsøgt af tilskueren, og tv-billeder viser, at argentineren ikke er bleg for at forsvare sig. Han blev blandt andet holdt tilbage af Wigan-forsvareren Cheyenne Dunkley, så det ikke udviklede sig yderligere.

Britiske BBC har tirsdag skrevet, at Sergio Agüero reagerede så voldsomt, som det var tilfældet, fordi tilskueren spyttede på ham.

Uanset hvad sandheden om episoden er, så er det hverken Manchester City eller Sergio Agüero, der skal holdes ansvarlige for scenerne mandag aften, mener Mark Halsey:

- Wigan bør holdes fuldstændig ansvarlig for, hvad der skete efter kampen med alle de fans. Og så skal Wigan identificere tilskueren og udelukke ham på livstid.

Se Will Grigg 'on fire' mod Manchester City herunder:

Kæmpe bane-invasion: Superstjerne i slagsmål med tilskuer

Schmeichel dummer sig i City-målshow

7 kommentarer
Vis kommentarer