Tæsket 14-0! Men humoren var fortsat helt i top

Den lille engelske klub Didcot Town demonstrerede stort overskud midt i pokalnedsablingen mod MK Dons

Jubel i MK Dons (Arkivfoto: PA)
Jubel i MK Dons (Arkivfoto: PA)

MK Dons fra den næstbedste engelske række var en alt, alt, ALT for stor mundfuld for den lille, engelske serieklub Didcot Town, der til daglig tørner ud i den lokale liga Division One South & West.

I den ukendte pokalturnering under navnet 'Berks and Bucks County Senior Cup' mødtes de to klubber i går aftes, og det blev til en fodboldlektion, som man sent vil glemme i Didcot.

Da kampen var slut, stod måltavlen på 14-0 i Dons' favør, hvor Didcot havde nok at gøre med at begrænse skaderne mod overmagten.

Det er aldrig sjovt at få en øretæve af en anden verden, og det må være overordentligt svært at holde humøret ovenpå sådan en lussing, men tilsyneladende ikke hos alle hos Didcot Town.

I hvert fald demonstrerede klubbens officielle twitter-profil humor i topklasse, efterhånden som målene haglede ind bag deres sagesløse målmand. Og helt komisk blev det, da stillingen var 14-0 til MK Dons ganske kort før tid.

- Lige en påmindelse. Hvis aftenens kamp slutter uafgjort, så vil det blive efterfulgt af forlænget spilletid og straffespark.., skrev klubben således med et glimt i øjet.

Det kan godt være, at Didcot ikke vandt kampen på banen, men udenfor banen har de nok fået et par nye fans ovenpå den demonstration af overskud. Tweetet er således blevet heftigt retweetet og nærmer sig de 900 retweets.

Den lille klub er også med i den store engelske pokalturnering FA Cuppen, her møder de Brentwood Town FC i fjerde runde af turneringen. Forhåbentlig går det dem bedre med spillet på banen til den tid...

7 kommentarer
Vis kommentarer