Tæt på trofæ

Det holdt hårdt, men Manchester United sikrede sig en favoritsejr over Norwich i FA Cup-kvartfinalen

Harry Maguire (til højre) stod for sejrsmålet i Manchester Uniteds sene sejr i FA Cup-kvartfinalen. Foto: Catherine Ivill/Reuters
Harry Maguire (til højre) stod for sejrsmålet i Manchester Uniteds sene sejr i FA Cup-kvartfinalen. Foto: Catherine Ivill/Reuters
Følg Fodbold

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Med en scoring efter 118 minutters spil sørgede Manchester United-anfører Harry Maguire lørdag for klubbens avancement til FA Cup-semifinalen.

Englænderens scoring sikrede således United en 2-1-sejr ude over Norwich.

Sejren kom i hus efter en kamp, hvor gæsterne ikke for alvor fandt sit spil, men alligevel formåede at slide sig til sejren til allersidst.

Manchester United stillede op uden blandt andre Anthony Martial, Paul Pogba og Marcus Rashford. De havde onsdag alle været med fra start i holdets overbevisende 3-0-sejr over Sheffield United i Premier League.

I stedet havde manager Ole Gunnar Solskjær fundet plads til spillere som Juan Mata, Jesse Lingard og Odion Ighalo i startopstillingen.

Første halvleg af opgøret var en begivenhedsfattig en af slagsen.

Norwich havde en mulighed på en omstilling efter cirka en halv times spil.

Todd Cantwells aflevering til Teemu Pukki var dog upræcis, og chancen for en friløber endte med at løbe ud i sandet.

Cirka fem minutter efter pausen faldt opgørets første scoring.

Et afrettet skud dumpede ned til den nigerianske angriber Odion Ighalo, der fra tæt hold styrede bolden ind bag Norwich-målmand Tim Krul.

Det var Ighalos femte scoring i 11 kampe for United. Han kom til den engelske storklub fra kinesiske Shanghai Shenhua i januar.

Efter 75 minutters spil var Todd Cantwell på pletten for Norwich. Den 22-årige englænder udlignede til 1-1 på et kontrolleret langskud.

Kort før tid blev Odion Ighalo revet ned på kanten af feltet. Det valgte dommer Jon Moss at taksere til et rødt kort til Timm Klose, da den schweiziske forsvarsspiller fratog Ighalo en oplagt scoringsmulighed.

Det røde kort gav United overtaget i den sidste del af den ordinære spilletid, men den endte 1-1, og derfor skulle kampen i forlænget spilletid.

Også her lagde United et tungt pres, og til allersidst gav det pote.

Efter nogle United-kombinationer tæt på Norwich-målet kastede Maguire sig ind i en løs bold, som Tim Krul ikke havde nogen chance for at redde.

I de resterende FA Cup-kvartfinaler mødes Sheffield United og Arsenal, Leicester og Chelsea samt Newcastle og Manchester City.

Liverpool fordømmer forsamlinger under mesterskabsjubel

United lokkede: Klopps kone sagde nej

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind