Tam nulløsning: Nu skal Leicester spille omkamp i FA Cup

0-0 endte kampen mellem Fleetwood og Leicester, og dermed skal mandskaberne spille en omkamp i FA Cup

Den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey fik fuld spilletid, da Leicester skuffede fælt mod Fleetwood. Foto: All Over Press
Den tidligere FCK-spiller Daniel Amartey fik fuld spilletid, da Leicester skuffede fælt mod Fleetwood. Foto: All Over Press

Jamie Vardy kom ikke til at spille i opgøret mod sin gamle klub fra Fleetwood. Det samme var tilfældet for danske Kasper Schmeichel, der også tog plads på tribunerne.

I stedet var hjemmeholdets startopstilling fyldt med reserver, der bestemt ikke havde heldet med sig på banens sidste tredjedel.

Mange dueller midt på banen resulterede i en rodet fodboldkamp, hvor Premier League-holdet synes at mangle kreativiteten og afslutningerne til at afgøre opgøret. Rent faktisk havde gæsterne ikke et eneste skud inden for rammen.

Omvendt havde Fleetwood Town FC, der til dagligt spiller i den tredjebedste række i England, blot fire afslutningen inden for målrammen. Dermed blev det en tam affære uden ét eneste mål på tavlen.

I overtiden hamrede værterne en afslutning på stolpen, men til stor lettelse for Leicester endte bolden ikke over mållinjen. I stedet visteEldin Jakupovic sikre hænder.

Fleetwood og Leicester skal derfor mødes i et nyt FA Cup-opgør. Her får Leicester hjemmebanefordelen.

Verdens bedst betalte var for fed til at spille: Nu rejser han hjem

Fodboldstjernen vandt alt: Nu er han forsvundet

Lysende Liverpool-talent angriber UEFA: 'Fuck systemet, ingen gør noget'

Mølby: Derfor slår AC igennem i Chelsea