Thomas Franks debut endte i regulært mareridt: - Det gør ondt

Thomas Frank fik en skidt start på jobbet som Brentford-manager. London-klubben tabte 0-1 hjemme mod Bristol City og fik en mand udvist undervejs

Det kan godt være, at den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank fik sit drømmejob i løbet af ugen, da han blev forfremmet til cheftræner hos Championship-klubben Brentford, men desværre for danskeren udeblev drømmedebuten til gengæld.

På hjemmebanen Griffin Park i London måtte Frank se sit mandskab tabe i den første kamp i spidsen for holdet på den værst tænkelige måde. Efter knap en times spil blev Brentford-spilleren Chris Mepham udvist, da han fik sit andet gule kort. Det første havde han fået blot otte minutter tidligere.

Og helt skidt blev det i de døende minutter, da Bristol City nappede sejren på mål af svenske Niclas Eliasson.

- Det gør ondt. Jeg har det sidste ansvar, og så gør det lidt mere ondt, men i sidste ende tror jeg, det gik ondt på alle - også på vores fans, lyder det fra Thomas Frank efter det bitre nederlag.

På pressemødet efter kampen gjorde han det klart, at han ikke mente, at det var en fortjent sejr. Især var der ikke helt rent mel i posen omkring hjemmeholdets udvisning, mener han.

- Jeg synes, begge gule kort er hårde, og når man lægger dem sammen er de meget hårde. Jeg synes, vi skulle have ført med 1-0, før vi kom i undertal. Vi håndterede presset udmærket indtil det 89. minut (hvor Bristol City scorede, red.). Jeg kan ikke huske mange andre dumme gule kort i vores kampe hidtil. så jeg mener ikke, det er et generelt problem, siger danskeren ifølge football.london.

Landsholdsspilleren Henrik Dalsgaard spillede hele kampen for Brentford. Nederlaget sender Brentford ned på en 12. plads med tre point op til 6. pladsen, der giver adgang til Premier League-playoff.

Thomas Frank fik jobbet som cheftræner, efter den hidtidige chef Dean Smith blev tilbudt jobbet som manager i Aston Villla. Danskeren kom til Brentford for knap to år siden og har optrådt som assistentræner, indtil han i denne uge blev forfremmet og fik fået chancen som øverste chef i Championship-klubben.

Det er ikke blevet meldt officielt ud, hvor lang en kontrakt Frank har underskrevet i Brentford, men da han stadig var assistent, valgte han i februar at forlænge sin aftale, så den løb til 2020.