Tottenham mål-amok: Slagtede sig videre mod miniputter

Tottenham spillede sig videre i FA Cuppen i England, da Tranmere fra den fjerdebedste række blev slået 7-0

Serge Aurier scorede to gange, da Tottenham smadrede Tranmere fra den fjerdebedste engelske række. Foto: Ritzau Scanpix
Serge Aurier scorede to gange, da Tottenham smadrede Tranmere fra den fjerdebedste engelske række. Foto: Ritzau Scanpix

Tottenham sørgede fredag for at spille sig videre i FA Cuppen i England, da holdet fuldstændig tværede Tranmere ud af den traditionsrige turnering.

I tredje runde var mandskabet fra Premier League på besøg hos holdet fra den fjerdebedste række, og efter en rolig indledning løb gæsterne fuldstændig hjemmeholdet over ende med en 7-0-sejr.

Tottenham sparede adskillige profiler til opgøret, men alligevel så man den naturlige forskel på de to rækker i løbet af opgøret.

Blandt andre sad Christian Eriksen, Toby Alderweireld og topscorer Harry Kane på bænken, mens førstekeeper Hugo Lloris slet ikke var med i truppen.

Formstærke Son Heung-min havde en friløber i kampens indledning, hvor han burde have scoret, men Tranmere-keeper Scott Davies fik klaret situationen.

Senere i halvlegen var det så brasilianske Lucas, der afsluttede svagt, og 0-0 holdt frem til fem minutter før pausen.

Så tog backen Serge Aurier sagen i egen hånd og bragede bolden i mål til 1-0 fra distancen.

Tre minutter inde i anden halvleg gik det for hurtigt for hjemmeholdets forsvarsspillere, og Son strøg igennem og serverede bolden til Fernando Llorente, som øgede sikkert til 2-0.

Så gik de stærkt, og Serge Aurier øgede til 3-0 med sin anden scoring efter 55. minutter. To minutter senere strøg Son igennem og scorede til 4-0.

To hurtige mål af Llorente i det 71. og 72. minut gjorde det til 6-0, og spanieren kunne nyde sit hattrick, inden han lod sig udskifte med Harry Kane, som scorede til 7-0.

Christian Eriksen blev sparret på bænken i hele opgøret, mens der i stedet var debut til 20-årige George Marsh og 18-årige Timothy Eyoma, der begge blev skiftet ind.

Fernando Llorente lavede hattrick i en sjælden optræden for Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix
Fernando Llorente lavede hattrick i en sjælden optræden for Tottenham. Foto: Ritzau Scanpix
 

En kommende træner skal kunne styre en af verdens største fodbolddivaer. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Seks mand i spil til United-job: Her er de vilde outsidere

Jason Puncheon er lejet i Crystal Palace for resten af sæsonen. Foto: AP Premier League Presset danskerklub forstærker sig hos Premier League-konkurrent

Robert Skov skal ingen steder. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Sport og Spil Varm transfervinter venter: Sådan handler FC København og Horsens

22 kommentarer
Vis kommentarer