United-legende får en flyvende start som manager

Den danske målmand Daniel Iversen var med til at give Paul Scholes en sejr i hans debut som Oldham-manager

Paul Scholes bliver præsenteret som cheftræner for Oldham Athletic. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Paul Scholes bliver præsenteret som cheftræner for Oldham Athletic. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Den tidligere storspiller Paul Scholes kan glæde sig over en optimal indledning på den managerkarriere, han netop har indledt hos Oldham Athletic i den fjerdebedste engelske fodboldrække.

Klubben besejrede Yeovil Town med 4-1 tirsdag aften, blot et døgn efter at den nye manager var blevet præsenteret på en pressekonference.

- Det er en lettelse, og nu kan jeg måske få noget søvn, siger Paul Scholes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Oldham rykkede i sidste sæson ned fra League One. Det er det tredjeøverste niveau i det engelske ligasystem.

Klubledelsen satte herefter sin lid til, at en ny manager, Frankie Bunn, kunne sørge for en omgående oprykning. Men Bunn blev fyret, mens Oldham rodede rundt i rækkens nederste halvdel.

Nu er det så op til 44-årige Scholes at sikre en god afslutning på sæsonen. Den tidligere landsholdsspiller tilbragte hele sin aktive karriere i Manchester United, men bor i Oldham og har støttet klubben, siden han var barn.

Med til at sikre den berømte manager en god start i jobbet var den danske U21-landsholdsmålmand Daniel Iversen, der som vanligt vogtede buret for Oldham.

Iversen er på kontrakt i Premier League-klubben Leicester. Men han er i denne sæson udlejet til Oldham, hvor han får masser af kamptræning. Tirsdagens opgør var således Iversens 36. kamp for "The Latics" i denne sæson.

Angel Di Maria lod intet forblive usagt i sin jubel mod United-fansene. Foto: Ritzau Scanpix Champions League PSG-stjerne fik perfekt hævn: - F*ck af, l*dere!

Tunge skridt! Paul Pogba kommer ikke på banen i returopgøret efter sin udvisning i tirsdagens 0-2-nederlag mod Paris. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Tror på CL-mirakel: - Bjerge er til for at blive besteget

Nicolo Zaniolo jubler efter en af sine scoringer tirsdag aften. Foto: Andreas Solaro/AFP Champions League Stjernen på knæ for teenage-sensation

0 kommentarer
Vis kommentarer