Annonce:
Annonce:

United-stjerne lagt for had for særlig detalje

Wout Weghorst er kommet i modvind blandt United-fansene for lille, men opsigtsvækkende detalje inden kampen mod Liverpool

Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix
Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Hvis Manchester United-fansene ikke var sure nok på deres spillere i forvejen, har de fået endnu en grund til at være det - i hvert fald på angriberen Wout Weghorst.

De Røde Djævle led et historisk 0-7-nederlag til Liverpool søndag aften, og nu har et tv-klip af den hollandske angriber sat sindene i kog på ny.

På tv-klippet ser man Wout Weghorst røre ved det ikoniske 'This Is Anfield'-skilt, som spillerne møder som det sidste, inden de træder ud på græsset på Anfield.

Der er tradition for, at Liverpool-spillerne rører ved skiltet inden kampstart. Men det er højst usædvanligt, at modspillerne gør det.

Tv-klippet har derfor også affødt stor forargelse blandt Manchester Uniteds fans på de sociale medier.

Annonce:

'Han skal forlade klubben efter sine seks måneder. Denne video er nok til at slippe ham. Hvordan fanden kan man finde på at røre ved Anfield-skiltet som Manchester United-spiller?' skriver en fan ifølge Daily Mail.

'Nu giver det 0-7-nederlag mere mening. Man rører aldrig ved det skilt som en del af et rivaliserende hold. Det ender altid skidt,' skriver en anden fan.

Der er formentlig en helt særlig årsag til, at Wout Weghorst valgte at røre ved Anfield-skiltet.

Tilbage i 2018 fortalte han i et interview med hollandske De Telegraaf, at han altid har drømt om at spille for Liverpool - og ved flere senere lejligheder har han ikke lagt skjul på sin kærlighed til klubben.

Wout Weghorst kom til Manchester United i januar på en seks måneder lang lejeaftale fra Burnley.

Den tidligere Esbjerg-træner Ove Pedersen sendte sine spillere ud i skoven for at lede efter fodbolde, fordi de var taget i byen uden tilladelse. Hør historien i ugens 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: