Vanvittigt beløb: Så meget vil Mourinho tjene med ny kontrakt

Europas bedst betalte manager forgyldes efter Manchester Uniteds flotte sæsonstart

Europas bedst betalte manager, José Mourinho kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse
Europas bedst betalte manager, José Mourinho kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse

NB. Der var forkert udregning i artiklen tidligere. Det er rettet nu. Vi beklager

Manchester United-stjernerne, franskmanden Paul Pogba og belgieren Romelu Lukaku er efter sigende de bedst betalte fodboldspillere i Premier League, men det er næsten 'småpenge' i forhold til manager Jose Mourinhos kommende ugeløn.

Selv om den kontroversielle portugisiske træner skulle være Europas bedst betalte med en ugeløn på over to millioner, er han ifølge flere medier kun de sidste små detaljer fra at lande en ny aftale til en værdi af mere end en halv milliard kroner.

Manchester Uniteds genfødsel i form af en suveræn sæsonstart med seks sejre og en uafgjort og en imponerende målscore på 21-2 har fået Englands mest vindende klub til at tilbyde José Mourinho en fem år lang kontrakt til en samlet værdi på 538 millioner kroner.

Det vil sige, at han vil få en ugeløn på omkring to millioner kroner, mens de velbetalte venner, Paul Pogba og Romelu Lukaku vil hæve omkring 2,6 millioner kroner om ugen.

Mens Paul Pogba har været ankelskadet siden Champions League-opgøret mod Basel for en måned siden, har Romelu Lukaku fortsat succesen fra Everton og scoret lystigt i Premier League.

Han er samlet topscorer med syv mål, et mål mere end Sergio Agüero fra naboerne, Manchester City, Morata, Chelsea og Harry Kane, Tottenham, alle seks mål.

- Vi er blevet et bedre hold med Romelu Lukaku og Nemanja Matic, har José Mourinho sagt til Independent om Manchester Uniteds forvandling i år 2 med manageren med kælenavnet, 'The Special One'.

Manchester Uniteds nye boss, José Mourinho lagde ud med at vinde Europa League i sin første sæson i Englands mest vindende klub. Foto: AP
Manchester Uniteds nye boss, José Mourinho lagde ud med at vinde Europa League i sin første sæson i Englands mest vindende klub. Foto: AP

Med det fantastiske tilbud har Manchester United også signaleret til foldboldfolket, at man har fundet manager, som kan løfte arven efter legendariske manager som Matt Busby og Alex Ferguson, hvis regeringsperioder siden hen er blevet omtalt som epoker.

Når Premier League efter pausen på grund af VM-kvalifikationskampe genoptages lørdag, skal de to førerhold fra Manchester på meget forskellige opgaver.

Manchester United har en meget svær udekamp mod Liverpool, mens bysbørnene fra Manchester City hjemmebane skal tage mod Stoke.

Også den nærmeste forfølger til Manchester-parløbet, Tottenham med Christian Eriksen, der har midlertidig hjemmebane på Wembley, vil være i kamp lørdag mod Bournemouth.

Se også: Manchester United på kurs mod Premier League-rekord

Se også: Se de ufattelige beløb: Denne stjerne er Premier Leagues løn-konge

José Mourinho har virkelig fået sin sag for overfor rivalerne, skriver Jan Mølby i sin klumme. Foto: AP Sport og Spil Premier League i kulissen: Derfor er Mourinho megapresset af Tottenham og Liverpool

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen