Voldsom video: Fans i slagsmål før semifinale-brag

Manchester United- og Everton-fans var i nævekamp før lørdagens FA Cup-semifinale

ADVARSEL: Voldsomme billeder. (Video: Caters)

Se klippet herover artiklen. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Der var drama på grønsværen under lørdagens semifinale i den engelske FA Cup, hvor Manchester United med en sen overtidsscoring af Anthony Martial slog Everton 2-1 på Wembley i London.

Drama var der også masser af før kampen, da fans af de to mandskaber røg i voldsom karambolage på en servicestation i Staffordshire-området, der ligger syd for Manchester og Liverpool.

Manchester United er klar til FA Cup-finalen. (Foto: AP/Tim Ireland) Engelsk fodbold United i finalen efter overtids-drama

En voldsom video af mødet mellem de to fan-grupperinger viser, at der blev gået mere end hårdt til stålet på servicestationen, hvor flere busser med supportere gjorde stop lørdag formiddag.

To ophidsede mænd ses i tæt nævekamp, der ender med, at den ene bliver slået direkte i asfalten af en tredje person.

- Everton-fyren fik et par på hovedet. Jeg så ikke slåskampen, men jeg så ham kæmpe for at komme på fødderne igen bagefter, sagde et øjenvidne efterfølgende ifølge The Mirror.

Ifølge DailyMail beretter politiet i Staffordshire, at de blev kaldt til stedet, men ved ankomsten var gemytterne faldet til ro, og der blev ikke foretaget arrestationer.

Se klippet herover artiklen. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Både før og under Stockholm-derbyet var der uroligheder på tilskuerpladserne (Foto: Zuma Press) Skandinavien Fik tæv på pressepladserne: Journalist overfaldet af hooligan

34 kommentarer
Vis kommentarer