Wenger beholder sin pokal-rekord

Arsenal-manageren har stadig aldrig tabt i F.A. Cup'ens tredje runde, en dansker fik debut for Stoke, og West Bromwich var sekunder fra at tabe hjemme til Bristol City fra tredjebedste række

Arsenal's Alex Iwobi fik hjemmedebut, men ellers sendte Arsene Wenger et stærkt hold i pokal-aktion (Foto: AP)
Arsenal's Alex Iwobi fik hjemmedebut, men ellers sendte Arsene Wenger et stærkt hold i pokal-aktion (Foto: AP)

Arsene Wenger har aldrig tabt en kamp i FA Cup’ens tredje runde, og den rekord stod sin prøve i hjemmekampen mod Sunderland, selv om gæsterne mødte frem i ægte pokal-humør.

Arsenal kom også tidligt bagud, da Laurent Koscielny valgte at tage sig en blunder med bolden, og det udnyttede Jeremain Lens resolut til at snuppe bolden og tæske den ind bag Peter Cech.

Udligningen var smuk. Theo Walcott løb dybt i venstre side, mens Joel Campbell søgte ind i banen fra højre og mødte holdkammeratens skråpasning med en delikat berøring med venstrefoden, som dæmpet sendte bolden ind i det korte hjørne.

Se også: Tidligere Arsenal-dansker prøver lykken på Island

Efter en times spil var overliggeren i vejen i begge ender af banen. Alex Oxlade-Chamberlain drejede bolden derop fra kanten af feltet, før Steven Fletcher pandede læderet på tværribben fra nært hold.

Herfra var det livligt på Emirates med gode opløb i begge ender, og Peter Cech måtte vise formatet. Det var hjemmeholdet, der fandt skarpheden med to, nydeligt gennemspillede angreb.

Se også: Arsenal-stjerne hyldes for hjemtur: Derfor begejstrer dette billede

Aaron Ramsey var lige blevet sendt på banen, da han med venstrefoden kunne styre en smuk pasning fra Héctor Bellerín, og kort efter assisterede spanieren mindst lige så smukt Olivier Giroud til 3-1.

Den danske målmand Jakob Haugaard fik for første gang chancen for Stoke i udekampen mod Doncaster fra den tredjebedste række og måtte i første halvleg lukke en udligning ind, men Premier League-holdet formåede at kære sejren hjem, da Peter Crouch vendte tilbage som måscorer og Jonathan Walters nettede i anden halvleg. Mod slutningen fik 23-årige Haugaard travlt med at forsvare føringen med flere gode redninger.

Jakob Haugaard i aktion for første gang som Stoke-spiller. (Foto: All Over Press)
Jakob Haugaard i aktion for første gang som Stoke-spiller. (Foto: All Over Press)
 

I Norwich åbnede Manchester Citys Sergio Agüero pokalfesten med et gudemål, da han satte en lille håndfuld modstandere af og afsluttede smukt, og senere i første halvleg øgede Kelechi Iheanacho fra nært hold. Indskiftede Kevin De Bruyne gjorde det til 0-3 i anden halvleg.

Se også: Efter ny drømmekamp: 'The Great Dane' hyldes i Australien

I udekampen mod Everton sendte Dagenham & Redbridge rutinen på banen i anden halvleg, men 40-årige Jamie Cureton kunne ikke forhindre non-league-holdets nederlag på Goodison Park.

Dagens store overraskelse var meget tæt på at blive en realitet, da West Bromwich Albions hjemme var bagud med 1-2 til Bristol City fra den tredjebedste række, indtil få sekunder før tid. På det tidspunkt blev Premier League-holdet velfortjent fulgt af en gevaldig pibekoncert på The Hawtorns, før James Morrison reddede en ny kamp hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere