Wenger storroser Bendtner: Han havde det hele

Arsenal-manageren har masser af Bendtner-roser inden han møder Nottingham Forest

Følg Engelsk fodbold

NOTTINGHAM (Ekstra Bladet): Op til aftenens gensyn mellem Nicklas Bendtner og Arsene Wenger, har Arsenal-manageren nogle flotte ord med til sin tidligere Gunners-dreng.

- Jeg blev overrasket over, at Nicklas skrev under med Nottingham Forest, men på et tidspunkt bliver han nødt til at genstarte sig karriere. Vi er nødt til at tilpasse os og til enhver tid vise, at vi er klar til at levere uanset hvor det er.

- Nogle gange har en spiller med hans kvaliteter brug for en chance. Vi kender hans evner, og han har topkvalitet. Han har bare brug for spilletid, sagde Arsene Wenger i forbindelse med en presseseance før Nottingham Forest i aften møder Arsenal i EFL Cup - tidligere League Cup.

Bendtner: Jeg jubler, hvis jeg scorer mod Arsenal

- Jeg så ham da han var 16 eller 17 år, og jeg synes han var interessant, fordi hans teknik var god. Han havde en god statur, god fart, styrke i luften og var god i spillet med bolden. Han havde det hele.

- Han havde gode perioder i karrieren, men også tidspunkter, hvor det gik mindre godt. Han kan formentlig selv forklare det endnu bedre, hvordan han vurderer sin karriere, for han er en ærlig fyr. Når han begår fejl er han stor nok til at erkende, at han har taget fejl, siger Wenger der mener Bendtner er blevet misforstået.

- Folk opfatter ham som alt for selvtillidsfyldt, men det er ikke min opfattelse. Til tider var han utålmodig, mens han var ved os. Andre gange var han skuffet over ikke at få chancen, og det kan jeg forstå. Det er vanskeligt.

- Jeg skal ikke fælde dom over folk. Nogle gange lykkes det. Andre gange finder vi ikke nøglen. Og så må vi overlade det til andre at finde nøglen til at låse op for en stor karriere, siger Arsenal-manageren

- Naturligvis har han noget at bevise. Han spiller på et niveau, hvor han ikke er vant til at være. Men det var her hans karriere startede, da han var i Birmingham med Steve Bruce. Nicklas er ydmyg nok og fokuseret nok til at vise, at han stadig kan fighte, fastslår han.

Bendtner superlink

Vakte opsigt i debut: Bendtner er tilbage!

TV: Se Bendtner tale om Arsenal-mødet i klippet herunder
Nottingham Post: Pressekonference med Bendtner før kamp, NP Forest vs. Arsenal

Så god var Bendtner i de tidligere klubber. Se blandt andet hans rekordscoring mod Tottenham:

Skandaler og undskyldninger: Hvilke er Bendtners bedste?

Zlatan kan købe Danmarks landshold: Så stinkende rig er han

Embed: Bendtners karriere

Hvem sagde det: Bendtner eller Zlatan?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?