Engelske klubber i kamp om dansk komet

Den engelske klub Blackpool bekræfter nu, at den er interesseret i at hente danske Elias Fritjof Sørensen på en lejeaftale

Elias Sørensen fejrer en scoring. Foto: Newcastle.
Elias Sørensen fejrer en scoring. Foto: Newcastle.

Han er i øjeblikket med det danske U21-landshold i Mexico, hvor han får lov til at vise sig frem for U21-landstræner Niels Frederiksen, men når han vender hjem til Newcastle United, kan han godt forberede sig på at skulle træffe nogle valg.

19-årige Elias Fritjof Sørensen har scoret 19 gange for Newcastle Uniteds reservehold i denne sæson, og målformen gør angriberen interessant for andre engelske klubber.

League One-mandskabet Blackpool er et af de mandskaber, der er blevet kædet sammen med danskeren, og nu bekræfter klubben, at den gerne henter Newcastle-angriberen på en lejeaftale.

- Vi er interesserede i ham, ja, men det er der en del andre klubber, der også er, så vi glæder os ikke over det, med mindre det sker, siger Blackpool-manager Terry McPhillips.

Også Hartlepool og Gateshead har tidligere været meldt interesseret i Elias Fritjof Sørensen, der tidligere i januar skrev under på en ny aftale med Newcastle, der løber frem til sommeren 2022.

Danskeren ventes at blive udlejet i løbet af januar - reserveholdstræner Ben Dawson har allerede gjort det klart, at man ser på mulighederne.

Philadelphia Eagles' Nick Foles kunne juble over Super Bowl-triumfen sidste år. Foto: Ritzau Scanpix Anden sport Superstjerner på række har afvist - nu har de fundet et hovednavn

Harry Kane måtte efter slutfløjt have behandling og står måske over for en skadespause. Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix Premier League Nedtur på nedtur: Tottenham-boss frygter skade til stjernen

Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Har du savnet det? Nu vender Messi og Ronaldo tilbage på dansk tv

16 kommentarer
Vis kommentarer