Er dette alle tiders mest åbenlyse fupnummer?

En chilensk angriber filmede sig til et straffespark med så dårlig timing, at det var åbenlyst for enhver, at han snød – undtagen dommeren

Se det helt absurde forsøg på at tilrane sig et straffe. (Video: AP/SNTV)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Med kun få minutter til slutfløjtet i opgøret mellem Universidad de Concepcion og Colo-Colo i den chilenske første division stjal hjemmeholdet søndag vigtige point, da Conception-angriberen Juan Meneses pludselig demonstrerede sit skuespiltalent og teatralsk lod sig fælde af en usynlig kraft i Colo-Colos straffesparksfelt.

Meneses kæmpede om bolden med Colo-Colo-forsvareren Oscar Opazo og var trukket fri af sin modstander, da han pludselig ud af den blå luft blev slagtet og faldt til jorden – uden at hverken ven eller fjende var tæt på ham.

Dommeren lod sig imidlertid gerne forlede, og han dømte resolut straffespark til hjemmeholdet, hvilket Fernando Manriquez sikkert eksekverede. Det sikrede hjemmeholdet en sejr på 2-1.

 Meneses erkendte efter kampen, at han havde ladet sig falde, men han forsvarede alligevel sin handling:

- Man må drage fordel af den kendsgerning, at spillere ikke må røre angriberne i feltet, så jeg spillede med en lille smule livlighed og lod mig falde, sagde Meneses ifølge Daily Mail.

Forfærdelig pinligt: 'Forbyd skandinaviske dommere!'

Liverpool-legende fanget i klamt angreb: Spytter på 14-årig pige

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+