AaB-spillere: Fri os for Østeuropa

AaB-spillerne ved godt, hvor de IKKE vil hen i næste runde af Europa League

Nordjyderne har fået nok af Østeuropa. (Foto: AP)
Nordjyderne har fået nok af Østeuropa. (Foto: AP)

RIO AVE (Ekstra Bladet): Zagreb, Kiev og Bukarest. Hvis der er en del af Europa, som AaB har stiftet bekendtskab med på deres færd ud i Europa, så er det østlige regioner.

Og selv om nordjyderne har slået både Dinamo Zagreb, Dynamo Kiev og Steaua Bukarest undervejs, så er erfaringerne fra Rumænien, Kroatien og Ukraine er ikke lige frem noget som får AaB-spillerne til at stå i kø og bede om et gensyn.

- Jeg synes vi har set vores del af Østeuropa i denne omgang, så jeg håber vi får en virkelig klassemodstander, når der trækkes lod, sagde AaB-forsvareren Kenneth Emil Petersen efter 0-2 dukkerten mod Rio Ave.

Europa League AaB-træner: Rio Aves træner gav mig den gode nyhed

Nogen decideret ønske-modstander var det ikke til at lokke ud af den erklærede Liverpool-fan, der ikke en gang udpegede et muligt møde med de rødes lokalrivaler, Everton, for favoritten.

- Der er så mange gode hold tilbage i hatten, så det er svært at vælge. Borussia Mönchengladbach kunne også være fin, der er godt gang i den i tysk fodbold, sagde han og slikkede sig en anelse om munden, da snakken faldt på Feyenoord.

AaB's startende 11 i Portugal. (Foto: AP) AaB Lettet AaB-profil: Jeg troede, vi var røget ud

- Et hold som Feyenoord vil se godt ud – eller et af de helt store. Bare jeg slipper for Østeuropa. Der har jeg været nok, smilede han.

- Som det ser ud med de mulige modstandere, så ville jeg gerne trække et italiensk hold, mente Kasper Risgård.

Heldigvis for AaB, så er risikoen for at trække en modstander til at overskue. Der er blot fire modstandere fra øst tilbage blandt de topseeedede, som AaB altså risikerer at trække blandt. Og blandt de fire er det udelukket at blive parret med Dynamo Kiev, som de gik videre fra puljen med.

Det efterlader blot Legia Warszawa, Dinamo Moskva og Champions League-afhopperne fra Zenit St. Petersborg.

AaB-fansene kunne juble af hjælpen fra Dynamo Kiev (Foto: AP) Europa League Elendig AaB-indsats: Men videre til knockout-fasen

Men så meget som Østeuropa har krogen i AaB denne sæson, så ender det nok med at nordjyderne ved lodtrækningen på mandag bliver parret med et Dinamo Moskva-hold i knusende kulde i marts

  Europa League Wolfsburg sejrede uden Bendtner

0 kommentarer
Vis kommentarer