AaB-stopper om selvmål: Der vil blive peget fingre

Kenneth Emil Petersen lægger sig fladt ned efter sit selvmål i AaB's 1-3-nederlag til Club Brugge

Kenneth Emil Petersen kan bare se til, da Club Brugge scorer til 1-0. (Foto: Claus Bonnerup)
Kenneth Emil Petersen kan bare se til, da Club Brugge scorer til 1-0. (Foto: Claus Bonnerup)

Nogle gange må man bare sænke paraderne og lægge sig fladt ned, og det gør AaB-stopperen Kenneth Emil Petersen da også efter sit usædvanligt rene selvmål i 1-3-nederlaget til Club Brugge torsdag aften.

Han var nærmest upresset, da han efter en times spil roligt prikkede bolden forbi sin egen målmand, Nicolai Larsen, og dermed sørgede for et lavpunkt i den triste danske Europa Cup-aften.

- Jeg stoppede bolden og prøvede at spille den tilbage til målmanden. Det lykkedes ikke særlig godt. Det var dårligt, og jeg ville ønske, det ikke var sket, siger Kenneth Emil Petersen.

- Jeg var lidt i tvivl om, hvor min modspiller var. Sådan et mål vil der selvfølgelig blive peget fingre af bagefter, og det må jeg leve med. Men jeg synes trods alt, jeg rejste mig i resten af kampen, siger den uheldige forsvarer.

Klasseforskel
Der er heller ingen bortforklaringer efter det klare hjemmenederlag, og ligesom flere andre AaB-spillere erkender Kenneth Emil Petersen, at de danske mestre var kommet op imod overmagten.

Roma i problemer mod hollændere

- Vi mødte et hold, der var bedre end os i dag og sikkert også er det, når vi møder dem igen om en uge. I dag var der klasseforskel mellem dansk fodbold og toppen af Belgien.

- Vi kan ikke bruge det som undskyldning, at det er vores første kamp efter vinterpausen. Hvis vi havde mødt dem om fire uger, ville det stadig have været en vanvittig svær kamp, siger Kenneth Emil Petersen.

Ny dansk skalp for Club Brugge: AaB kollapsede hjemme

Nu skal AaB vinde en storsejr på eksempelvis 3-0 eller 4-2 i returkampen om en uge, hvis den europæiske rundrejse skal forlænges.

- Det er tæt på det urealistiske, men vi tager til Belgien for at spille vores chance, og så må vi håbe på et lille mirakel, siger Kenneth Emil Petersen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?