Annonce:
Annonce:

Ajax svækket inden FCK-opgør: Et halvt forsvar i karantæne

FCK er et hold, som vi skal slå, lyder det fra Amsterdam inden Europa Leagues 1/8-finaler

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Den usportslige hollandske landsholdsback Joël Veltman og den ombejlede colombianer Davison Sanchez er sat i skammekrogen, så Ajax Amsterdam vil være svækket og mangle et halvt forsvar til kampen mod FC København i Parken 9. marts.

Der var gule kort til begge i 1-0-sejren over Legia Warszawa, så træner Peter Bosz skal ud at finde alternative løsninger til det bagerste geled.

Mens Joël Veltman lige nu er mest kendt for total mangel på fair play i en kamp mod Sparta Rotterdam, er den bare 20 årige Davison Sanchez et 'varmt emne' til selveste Barcelona.

Den stærke colombianer har tidligere afvist den spanske storklub, fordi han ikke her og nu skulle spille på det samme hold som en vis Lionel Messi, men begynde på Barcelonas B-hold.

Annonce:

Derfor foretrak Davision Sanchez at spille videre for Ajax i stedet for at komme i lære for ud i fremtiden at kunne afløse enten Gerard Pique eller Javier Mascherano i Barcas forsvar.

Veltman mener, at Ajax bør sende det danske mesterhold ud.

- FCK er et hold, som vi skal slå. Jeg tror, at der er nogle muligheder for at komme videre, lyder det fra Joël Veltman, der frygtede, at Ajax skulle på langfart til Rusland og møde enten Rostov eller Krasnodar.

Og det var ikke uden grund. I en play off-kamp til Champions League gik det helt galt for Ajax i Rostov, som gennembankede den hollandske storklub med 4-1.

- Heldigvis er København anderledes tæt, siger Joël Veltman, der ikke unaturligt er ærgerligt over ikke at kunne være med i den første kamp.

Ajax-dansker om FCK-duel: Det bliver sjovt

Konge-lodtrækning, FCK!

Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: