Alt eller intet: Sønderjyske-træner ofrede profil

Simon Kroon kommer ikke i aktion mod FC Midtjylland i weekenden

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Europa League

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Jakob Michelsen mener det tordnende seriøst, når han insisterer på at give Europa League alt, hvad han kan drive ud af sin Sønderjyske-trup.

Indskiftningen af svenske Simon Kroon beviste det i aftes.

Efter 73 minutter blev den skadesramte svensker sendt i aktion mod Sparta Prag ved stillingen 0-0. Og den disposition tvinger svenskeren ud af søndagens kamp mod FC Midtjylland.

- Simon Kroon er ude på søndag. Vores sundshedsstab sagde til mig inden kampen, at der maksimalt var 25 minutter i Simon Kroon enten i aften eller på søndag i Superligaen, fortalte Sønderjyske-træneren om sit valg.

Et nådesløst vidnesbyrd om sølvvindernes satsning på at høste så mange europæiske rangliste-point til Danmark som muligt.

- Jeg er imponeret over, at vi nu for femte kamp i træk atter spiller point hjem til Danmark. Og nu har vi muligheden for at tage til Prag for andet end at være turister, sagde Sønderjyske-træneren som også lød som en mand, der så frem til at få afgjort om den europæiske satsning ender i gruppespil - eller grå hverdag i Superligaens bund.

- Vi er et godt udehold. Sparta Prag er et godt hjemmehold, og vi kommer i stormvejr dernede, forudså Jakob Michelsen.

- Uanset hvordan det går i Prag, så glæder jeg mig til, at vi kommer forbi 1. september. Og det er der flere grunde til.

- Om vi kommer i gruppespillet eller ej, så kommer vi ind i en periode med et mere almindeligt kampmønster. De seks kampe i gruppespillet er trods alt spredt ud over tre måneder.

- Transfervinduet er lukket, så vi ved, hvad vi har at arbejde med.

- Og så må vi til den tid se, hvor stor regningen bliver for det her. En sådan fest har det med at løbe op, advarer Jakob Michelsen velvidende, at situationen i Superligaen allerede nu er presset, og det bliver ganske vanskeligt at nå helt op i top seks og dermed slutspillet.

Sådan oplevede Jakob Michelsen kampen:

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+