Arsenal leverer ny skuffelse

Arsenal kunne her til aften spille sig videre til slutspillet i Europa League med en sejr over Frankfurt. Desværre for englænderne, endte det dog med et hjemme-nederlag på 2-1

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Europa League

Arsenal var i en særdeles fordelagtig position før i dag, med fire point ned til andenpladsen i deres Europa League-gruppe. Den fordel satte de dog over styr i aftenens opgør mod Eintracht Frankfurt, der sluttede 2-1 til tyskerne.

London-mandskabet stillede ellers med en ganske stærk startopstilling, der også inkluderede klubbens tidligere anfører, Granit Xhaka, som ikke havde spillet i en måneds tid før kampen.

Første halvleg forløb forholdsvist begivenhedsfattigt - højdepunktet var formentligt, da David Luiz blev udskiftet med sin hårmakker, Matteo Guendouzi, efter tilsyneladende at have tilraget sig en ribbensskade. Spillemæssigt, var det en rimelig lige forestilling.

Det skulle dog blive til en føring til Arsenal før pausen - i første halvlegs overtid gjorde Pierre-Emerick Aubameyang det til 1-0, efter fint forarbejde af unge Gabriel Martinelli.

Det startede godt for Arsenal, men sluttede rigtig skidt mod Frankfurt. Foto: Daniel Leal-Olivas/Reuters/Ritzau Scanpix
Det startede godt for Arsenal, men sluttede rigtig skidt mod Frankfurt. Foto: Daniel Leal-Olivas/Reuters/Ritzau Scanpix

Ti minutter inde i anden halvleg stoppede legen dog for Arsenal, da japanske Daichi Kamada efter et par fikse træk dirigerede bolden forbi Emiliano Martinez i kassen.

Helt galt gik det så for Emerys tropper efter 64 minutter, hvor Frankfurt bragte sig foran med 2-1. Igen er det lille Kamada, der er på spil - efter et hjørnespark, scorer han ekstremt klinisk ude fra feltet.

Føringen holdt hele vejen hjem for Frankfurt. Dermed er dysten om de øverste placeringer i puljen vidt åben før sidste kamp, hvor Arsenal møder Standard Liege, mens Frankfurt tager imod Vitoria de Guimaraes.

Arsenal ligger dog fortsat på nummer et med ét point ned til Frankfurt på andenpladsen og tre til Standard Liege på tredjepladsen, der altså stadig kan nå avancement, efter deres pointdeling mod Vitoria de Guimaraes i gruppens øvrige kamp i aften.

Vild afslutning: Malmö leverer overraskelsen
Stort drama: FCK tæt på kæmpe triumf
Efter fyring: Nu taler han

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+