Spurs kræver UEFA ind i racisme-kamp

Tottenham-spilleren William Gallas mener, at myndighederne skal gå mere offensivt til værks mod racistiske råb fra tribunerne

William Gallas (yderst th.) kræver handling fra UEFA og FIFA. (Foto: PA/Nick Potts)
William Gallas (yderst th.) kræver handling fra UEFA og FIFA. (Foto: PA/Nick Potts)

Blodet er fortsat i kog i den engelske Premier League-klub Tottenham, efter at klubbens togolesiske angriber Emmanuel Adebayor blev udsat for racistiske tilråb under torsdagens Europa League-kamp mod Inter i Milano.

Umiddelbart efter kampen udtrykte manager André Villas-Boas sin utilfredshed med de abelyde, han kunne høre fra tribunerne, og nu kræver den erfarne midterforsvarer William Gallas, at fodboldmyndighederne skrider ind.

- Det er ikke første gang, vi oplever det her. UEFA og FIFA må tage affære, og de må forstå, hvad vi føler, når vi er på banen.

- Det er ikke rart at høre sådan noget, og nogle gange er det bedst at straffe de folk, som står bag, siger William Gallas ifølge nyhedsbureauet AFP.

Læs også:

Se også: Spurs videre efter mareridt i Milano

Arsenal-manager Arsène Wenger sagde fredag, at det ikke hjælper, at spillerne forlader banen, som Milans Kevin-Prince Boateng gjorde i en venskabskamp tidligere på året.

Men Gallas forstår godt, hvis spillere, der er udsat for racisme har lyst til at vende ryggen til det hele og smutte.

- Nogle spillere udvandrer for at vise, at de er skuffede over behandlingen, og det forstår jeg godt, for det viser, at vi ikke er tilfredse med det her, siger William Gallas.

UEFA meddelte fredag, at man foreløbig undersøger, hvorvidt der skal åbnes en sag mod Inter som følge af publikums opførsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere