FCK-kaptajn: Vi havde ikke fortjent sejren

Lars Jacobsen skuffet over FCK's spil mod Stuttgart, og københavnerne kan ikke beklage sig over nederlaget

Serdar Tasci fra Stuttgart stopper FCK's Andreas Cornelius. (Foto: Lars Poulsen)
Serdar Tasci fra Stuttgart stopper FCK's Andreas Cornelius. (Foto: Lars Poulsen)

Stuttgart ventede til det sidste kvarter med at afgøre kampen, da det tyske Bundesliga-hold vandt Europa League-kampen med 2-0 over FC København i Parken.

Det efterlader en sur smag i munden på FCK-spillerne, men samtidig erkender danskerne, at spillet efter pausen var for usammenhængende til at vinde over et hold af Stuttgarts styrke.

- Vores anden halvleg var ikke god nok til, at vi kan sige, at vi havde fortjent at vinde. Vi mødte et godt hold, der var en tand skarpere end os, og vi kan ikke sige noget til, at vi tabte. Det kunne være gået begge veje, siger anfører Lars Jacobsen.

Læs også:

Se også: FCK led hæsligt nederlag

Den tidligere Hamburg- og Nürnberg-spiller ved fra sin tid i tysk fodbold, at Bundesligaens angribere ikke behøver mange målchancer for at lave mål, og giftige folk som Vedad Ibisevic og Martin Harnik var da også effektive, da chancen bød sig.

- De havde ikke specielt mange flere chancer end vi, men de var i hvert fald bedre til at score mål. Vores chancer var måske endda nok større end deres, siger Lars Jacobsen.

Læs også:

Se også: Cornelius: Den skal jeg jo score på!

Med resultatet dumper FC København ned på puljens tredjeplads og er under hårdt pres inden de sidste to kampe ude mod Molde og hjemme mod Steaua Bukarest.

- Med sejre i de to sidste kampe kan det lade sig gøre. Vi skal kunne tage op til Molde og vinde, selv om de er norske mestre og et godt hold. Det bliver absolut ikke nemt, men vi kan godt komme videre, vurderer Lars Jacobsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Juventus vandt knebent mod Genoa
Ronnie Schwartz skifter til norske Sarpsborg
Zorniger efter 3-3: Jeg er tilfreds
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen