Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Stuttgart-træner vild med København

Bruno Labbadia irettesatte tolken, da denne ikke oversatte hans beundring for den danske hovedstad

Tyskere har ikke så meget kyststrækning, at det gør noget. Måske er det derfor, Bruno Labbadia er så glad for København, hvor vandet fylder en del. (Foto: Lars Poulsen)
Tyskere har ikke så meget kyststrækning, at det gør noget. Måske er det derfor, Bruno Labbadia er så glad for København, hvor vandet fylder en del. (Foto: Lars Poulsen)

VfB Stuttgart-træner Bruno Labbadia har 'sensationelle minder' om København, i betydningen 'sensationelt dårlige minder'. Det fortalte han for et par uger siden Ekstra Bladet, da FCK mødte hans hold på Mercedes-Benz Arena i det sydtyske.

Det sensationelle bestod i det 6-2-nederlag, som Labbadia som Bayern-angriber var udsat for mod B1903 i UEFA Cuppen i 1991.

Labbadia er dog tilsyneladende kommet sig så meget over den oplevelse, at han kan sætte pris på den danske hovedstad forud for returmødet med FCK. Da Stuttgart-træneren på onsdagens pressemøde blev spurgt til, hvor meget han havde talt med William Kvist om FC København, valgte Labbadia at starte sit svar et andet sted:

Se også:

Se også: Stuttgart-træner kræver effektivitet

- Arkitekturen i København interesserer mig. Jeg er fascineret. Det er en fed by. Jeg har været her og set det et par gange før. Man har følelsen af, at det er eksploderet i havnen. Sådan noget har jeg ikke set før, sagde Labbadia med henvisning til forvandlingen af store dele af Københavns havnefront over de seneste par årtier.

Da tolken siden oversatte Labbadias svar, valgte han at fokusere på, hvad Stuttgart-træneren sagde om selve kampen, hvilket fik Labbadia til at bryde ind:

- Du skal også lige oversætte, hvor smuk byen er. Jeg har da lært lidt dansk, grinede Labbadia.

Se også:

Se også: Stuttgarts træner håner dommeren

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen