Mirakel-Leon: Comeback-scoring for Hannover

Danskeren spillede 70 minutter for Hannover, der vandt 3-0 i Europa League-kamp mod irske St. Patrick's

Leon Andreasen har fået bugt med sine lyskeproblemer og gjorde et opsigtsvækkende comeback for Hannover torsdag aften. (Arkivfoto: Jörg Sarbach)
Leon Andreasen har fået bugt med sine lyskeproblemer og gjorde et opsigtsvækkende comeback for Hannover torsdag aften. (Arkivfoto: Jörg Sarbach)

Leon Andreasen ser ud til stå på tærsklen til et mirakuløst comeback på allerhøjeste niveau.

Her til aften var den tidligere AGF'er i startopstillingen, da Hannover 96 åbnede sæsonen i Europa League ude mod overkommelige St. Patrick's fra Irland.

Og danskeren viste sin taknemmelighed på opsigtsvækkende vis. Det var nemlig danskeren, der bragte tyskerne på sejrskurs efter et kvarter, da han hamrede 1-0 scoringen ind i målhjørnet fra 20 meter.

Læs også:

Se også: Horsens reddet fra fiasko i overtiden

Scoringen kommer som en forløsning, efter tre års helvede med et utal af skader i lyske-regionen. Faktisk ligger danskerens seneste tællende kamp mere end to år tilbage, og han har flere gange været afskrevet som topatlet.

Men et samarbejde hen over foråret med Pro Treatment på Amager fik mirakuløst bugt med de genstridige lyskeproblemer. Og som anerkendelse af det, så valgte Hannover 96 for en måned siden at forlænge danskerens kontrakt, som ellers stod foran udløb.

Læs også:

Se også: Agger ude af Liverpools hold

Leon Andreasen fik 70 minutter mod irerne, der ukompliceret blev besejret 3-0.

I aftenens øvrige kampe var der bl.a. sejr til Liverpool, der uden Daniel Agger i truppen vandt 1-0 ude over hviderussiske FC Gomel på et mål af sidste sæsons 'målufarlige' Stewart Downing midt i anden halvleg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen