Ny imponerende milepæl for Giggs

Den 38-årige waliser runder sin kamp nummer 900 for Manchester United, hvis han kommer på banen torsdag aften

Ryan Giggs runder 900 kampe for United torsdag aften. (Foto: AP)
Ryan Giggs runder 900 kampe for United torsdag aften. (Foto: AP)

For Manchester United ligner Europa League-kampen mod Ajax mest en ekspeditionssag efter englændernes sikre 2-0-sejr i Amsterdam sidste torsdag.

Men for Ryan Giggs kan kampen på Old Trafford blive speciel, for hvis waliseren kommer på banen, bliver det hans kamp nummer 900 i den røde trøje.

Manager i samtlige de hidtidige 899 optrædener, Sir Alex Ferguson, er da heller ikke fedtet med hyldesten på forhånd:

- Jeg tror ikke, nogen spiller nogensinde vil spille så længe i Premier League og opnå så meget, siger Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Har ikke ændret niveau
Ryan Giggs har haft rekorden for flest kampe for Manchester United, siden han indhentede Bobby Charlton, da United spillede Champions League-finale mod Chelsea i Moskva i 2008.

- Han bliver ved med at spille trods sin alder, og i denne sæson har han været præcis den samme, som han var dengang i Moskva.

- Hans præstationer og niveau har ikke ændret sig, siger Sir Alex Ferguson om den 38-årige midtbanespiller, som han selv gav debut i 1991.

Giggs har for nylig underskrevet en kontraktforlængelse, så han nu spiller i Manchester United indtil sommeren 2013 - et halvt år før han runder de 40 år.

Til Giggs er 50?
Noget som får hans manager til at sammenligne ham med en af engelsk fodbolds store legender.

- Stanley Matthews spillede, til han blev 50. Vi må se, hvad der sker, siger Ferguson.

Manchester United og Ryan Giggs kommer til at undvære sygdomsramte Wayne Rooney i kampen mod Ajax, men er naturligvis klare favoritter til at gå videre i turneringen mod Christian Eriksen og resten af Ajax-mandskabet.

0 kommentarer
Vis kommentarer