Hannover blev danskerdræbere igen

Nicki Zimling og Club Brugge blev efter en hårdt spillet kamp de små mod Hannover 96

Nicki Zimling spillede en udmærket kamp på Club Brugges midtbane, men Hannover var en tand for stærke, ikke mindst fysisk. (Foto: AP)
Nicki Zimling spillede en udmærket kamp på Club Brugges midtbane, men Hannover var en tand for stærke, ikke mindst fysisk. (Foto: AP)

Nicki Zimling og Club Brugge måtte gå samme vej som FC København efter mødet med Hannover 96 i Europa League: Ud af turneringen.

Den danske midtbanespiller spillede alle 90 minutter i returkampen på hjemmebane i1/16-finalen, som endte med en 1-0-sejr til Hannover. Tyskerne vandt det første opgør med 2-1.

0-1-målet faldt efter en misset tackling af netop Zimling i det 21. minut. Bolden blev efter danskerens nærkamp spillet ud på kanten, hvorfra et fladt indlæg fandt en helt fri Mame Biram Diouf på bagerste stolpe.

Se også:

Se også: Valencia overlistede Thomas Sørensen

Spillerne gik kampen igennem hårdt til hinanden, og Zimling måtte se gult, da han i 1. halveg snittede Hannover-keeperen Ron-Robert Zieler, mens denne var igang med at samle bolden op.

I 2. halvleg blev Zimling omvendt to gange tromlet flad af modstandere, som kom springende ind i tacklingerne.

Solide og kontante Hannover møder i 1/8-finalen Standard Liege, som via 0-0 på hjemmebane overvandt Wizla Krakow på reglen om udebanemål.

Se også:

Se også: City kvaste mestrene på 19 sekunder

0 kommentarer
Vis kommentarer