Annonce:
Annonce:

Stilheden det bedste ved ny FCK-nedtur

FCK's efterår sluttede med endnu et europæisk nederlag i Parken

FCK's debutant Cristian Gamboa med den ærgerlige holdning, mens Michy Batshuayi fejrer sit sejrsmål i Parken. (Foto:
FCK's debutant Cristian Gamboa med den ærgerlige holdning, mens Michy Batshuayi fejrer sit sejrsmål i Parken. (Foto:
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

PARKEN (ekstrabladet.dk): FCK's sportsdirektør Carsten V. Jensen ville have en værdig afslutning på et FCK-efterår, der har budt de efterhånden forvænte fans på både svingende præstationer og europæisk exit.

Men om de cirka 8000 FCK's fans, der foruden belgiske fans dukkede op til Europa League-kampen mod et reservespækket Standard Liege-mandskab, vil betragte 1-0-nederlaget på hjemmebane i årets sidste kamp som decideret værdigt, er nok tvivlsomt. Der var kun lidt ære og europæiske ranglistepoint at vinde, men det formåede løverne altså ikke.

Se også:

FCK-boss: Efteråret var en løftet pegefinger

FC København blev hverken udstillet eller nedspillet, men som så mange gange før i efterårets europæiske kampe, manglede der plan, gnist og koncentration i FCK's spil, og især i 1. halvleg, hvor belgierne scorede deres sejrsmål.

Annonce:

Flere fejlafleveringer kunne have ført til Liege-scoringer i begyndelsen af kampen, men det var snarere mangel på koncentration og konsekvens, der førte til Michy Batshuayis 1-0-mål.

Liege tog et indkast på FCK's banehalvdel, løverne tøvede med at gå til boldholderen, som derefter sendte en aflevering op på Batshuayi. Angriberen vendte rundt med Sölvi Ottesen og flot bragte sit hold foran med et tørt spark ved nærmeste stolpe, hvor Wiland ikke kunne nå ned.

Fans stod for bedste præstation
FC København havde stort set ikke en målchance i 1. halvleg, men spillet blev både offensivt og defensivt langt bedre efter pausen, da Morten Nordstrand blev skiftet ind for Cesar Santin og Martin Vingaard for Pape Pate Diouf.

Nordstrand startede halvlegen med et brag på underkanten af overliggeren, og midt i halvlegen viste N'Doye sin hovedstødsstyrke, da han fra en position midt i feltet tvang den belgiske keeper Moris til en stærk redning. Martin Vingaard havde en flot flugter i sidenettet mod slutningen, men nærmere kom FCK ikke på noget, der kunne bruges til noget.

Annonce:

Den 22-årige costaricaner Cristian Gamboa fik en fornuftig debut i Parken, hvor han var blevet foretrukket på den højre back, som Johnny Thomsen ellers har spillet i efteråret europæiske kampe. Gamboa fik en fornuftig debut uden større fejl. Et par gange efterlod han dog store rum i FCK's højre side ved Liege-omstillinger.

Den flotteste FCK-præstation i Parken stod ubetinget klubbens fans for, da de med et minuts komplet stilhed viste deres sympati overfor ofrene og de efterladte for tirsdagens tragedie i Liege, der kostede seks mennesker livet.

Se også:

Belgiere takkede for FCK-sympati

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: