Annonce:
Annonce:

Skuffet Johnny T: Vink med en vognstang

Johnny Thomsen kan glæde sig over, at han ikke har købt fast ejendom i København - højre backen kan være på vej væk fra FCK

Johnny Thomsen i træningstøj. Nok ikke lige sådan, han havde regnet med at stille op til kampen torsdag aften. (Foto: Anthon Unger)
Johnny Thomsen i træningstøj. Nok ikke lige sådan, han havde regnet med at stille op til kampen torsdag aften. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

PARKEN (ekstrabladet.dk): Johnny Thomsen blev vraget før torsdagens nederlag til Standard Liege, da den 22-årige costaricaner Cristian Gamboa fik chancen på højre back.

Med forlængelsen af Lars Jacobsens kontrakt, vil Johnny Thomsen ikke udelukke, at han kan være på vej væk fra FC København.

- Det er da et vink med en vognstang til mig, at Gamboa spiller i dag. På den anden side var det den sidste mulighed i år for, at klubben kunne se ham i kamp, siger Thomsen.

Nilsson: Det var Sölvis mål

- Men både for klubben og vi spillere tror jeg det er sådan, at tre højre backs er én for mange, siger Thomsen, der løbende har samtaler med sin agent Jacob Gaxe Gregersen.

Annonce:

- Ja, jeg har talt med Gaxe, uden at man skal lægge for meget i det. Vi taler tit sammen, og vi vender da løbende situationen. Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, og det er selvfølgelig ikke holdbart for mig at sidde udenfor i halvandet år. Jeg er 29. Der er ingen der siger, at det går sådan, men jeg vil hverken udelukke det ene eller det andet, sagde jyden, der først for nylig har fået kæreste og barn til byen efter næsten et års pendleri mellem deres hus i Fredericia og Thomsens daligdag i København.

Stilheden det bedste ved ny FCK-nedtur

- Jeg skal også tale med min familie om det. Det vigtigste er, hvordan vi har det uden for banen, siger Thomsen, der glæder sig over, at han ikke har købt fast ejendom i hovedstaden.

- Det er nogle sindssyge priser herovre, så det har nu aldrig været meningen. Så meget tjener jeg heller ikke, siger Thomsen med et skævt smil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: